Author Topic: All domain and sub domain, same page  (Read 8565 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Re: All domain and sub domain, same page
« Reply #15 on: May 06, 2016, 02:24:27 PM »
NS should not have anything to do here, the domain and subdomain are only available with computer host file modified and pinging to the IP so not available trough real domain url or registrar records.

thx

Offline
*****
Re: All domain and sub domain, same page
« Reply #16 on: May 06, 2016, 02:58:52 PM »
change the ip address of the A record to shared IP that's it (where you host the DNS)

Offline
*****
Re: All domain and sub domain, same page
« Reply #17 on: May 06, 2016, 03:03:29 PM »
don't forget to add the sub-domain cname records to your current dns records

Offline
*
Re: All domain and sub domain, same page
« Reply #18 on: May 06, 2016, 03:48:14 PM »
Nothing change :/

Offline
*****
Re: All domain and sub domain, same page
« Reply #19 on: May 06, 2016, 05:30:53 PM »
i recommend you to use cwp free dns service or cloudflare dns service

as i noticed no changes in dns
« Last Edit: May 06, 2016, 06:07:47 PM by Sandeep »

Offline
***
Re: All domain and sub domain, same page
« Reply #20 on: May 07, 2016, 02:43:54 AM »
NS should not have anything to do here, the domain and subdomain are only available with computer host file modified and pinging to the IP so not available trough real domain url or registrar records.
thx

it little confusing what you really like to do..
but try to add "A" record for your sub domain
testsb.esomar.org "A" 134.213.158.183

Offline
*
Re: All domain and sub domain, same page
« Reply #21 on: May 10, 2016, 07:29:17 AM »
thank you to everyone for your help.

For those who have similar issue, quick reminder on the behavior faced: primary domain was working fine when subdomains where only redirecting to the main domain whatever the subdomain setup.

The solution was directly linked to the SSL certs:

The problem did not come from my NS I reminds that this is a dev server and not a production server.
It was linked to SSL certificates, the autosigned cert used for dev was not wildcard and so blocking for https access to the subdomaine, I created a certificate (auto signed) for each subdomain, and not just for the primary one, which have solved all issues.

thx & bisou from french guy
« Last Edit: May 10, 2016, 07:58:59 AM by StephaneB »

Offline
*****
Re: All domain and sub domain, same page
« Reply #22 on: May 10, 2016, 11:53:15 AM »
you're not clear previously what u said earlier. Hence topic solved

Offline
*
Re: All domain and sub domain, same page
« Reply #23 on: September 24, 2017, 05:27:16 AM »
sorry old topic but want to share solution to same problem i faced few hours ago.

changing <VirtualHost "public_ip":80>

to

<VirtualHost *:80>

worked for me.

thanks