Author Topic: Problem with PHP  (Read 3613 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Problem with PHP
« on: March 04, 2016, 05:29:45 AM »
I just installed CWP on a fresh install of Centos 6. I am using CWP 0.9.8.11. It seemed to install smoothly without trouble. I setup the DNS setting IP so on. I am using Apache and PHP 5.4.45.

When I test my site remotely I can reach the CWP welcome page fine (html). I uploaded a php file to see the php settings the normal verbiage (<? phpinfo(); ?>).

When I try and access the .php page I get NOT FOUND The requested URL was not found on the server.

I have checked and double checked my permissions, cmd and file permissions all are good. I can think of a reason at all CWP cant seem to find this file when its on the server in the public_html folder. my folder is 755 and the pages within are 644. all the permissions are 501 / 501.

This is actually my 3rd time of reinstalling my Centos 6 and CWP because of this error. I thought it was a fluk.

Can someone who knows about this lead me in the right direction. Keep in mind I am a newby so take it easy with all the big words and Linux directives. I can follow directions well..

I checked my logs and do not se anything about the error being logged

Thank You in advance for any assistance.

Code: [Select]
[PHP Modules]
bcmath
bz2
calendar
Core
ctype
curl
date
dom
ereg
exif
fileinfo
filter
ftp
gd
gettext
hash
iconv
imap
json
libxml
mbstring
mcrypt
mysql
mysqli
mysqlnd
openssl
pcre
PDO
pdo_mysql
pdo_sqlite
Phar
posix
Reflection
session
SimpleXML
soap
sockets
SPL
SQLite
sqlite3
standard
tokenizer
xml
xmlreader
xmlrpc
xmlwriter
xsl
zip
zlib

[Zend Modules]

Offline
*
Re: Problem with PHP
« Reply #1 on: March 06, 2016, 05:58:45 AM »
What script are you running?


John

Offline
*****
Re: Problem with PHP
« Reply #2 on: March 06, 2016, 07:59:06 AM »
I just installed CWP on a fresh install of Centos 6. I am using CWP 0.9.8.11. It seemed to install smoothly without trouble. I setup the DNS setting IP so on. I am using Apache and PHP 5.4.45.

When I test my site remotely I can reach the CWP welcome page fine (html). I uploaded a php file to see the php settings the normal verbiage (<? phpinfo(); ?>).


use this option cwp>php settings>php info

Offline
*****
Re: Problem with PHP
« Reply #3 on: March 09, 2016, 10:05:25 AM »
Hello.

Try to use the CWP support: http://centos-webpanel.com/support-services
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services