Author Topic: Fresh Installation but apache doesnot start for any domain  (Read 371 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Fresh Installation but apache doesnot start for any domain
« on: July 16, 2017, 04:56:13 AM »
After a successful installation on centos 6 32 bit minimal, Apache is not starting. httpd dead but pid file exists. I am using all default.
Here is an screenshot.



Offline
*
Re: Fresh Installation but apache doesnot start for any domain
« Reply #1 on: July 22, 2017, 05:20:29 AM »
Is this forum dead? I have posted an issue regarding error after installing CWP. And no one care to solve it. Thanks for this awesome support.

Offline
*****
Re: Fresh Installation but apache doesnot start for any domain
« Reply #2 on: July 22, 2017, 06:22:54 AM »
you need to give full details and attach error log

Offline
*
Re: Fresh Installation but apache doesnot start for any domain
« Reply #3 on: October 05, 2017, 01:45:29 PM »
Hello, Thank you for your reply.
Here is apache log.
Please share what log do you need.
I have a openvz 512ram/swap 512 Mb centos 6.

[Thu Oct 05 16:26:34 2017] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Thu Oct 05 16:26:34 2017] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Thu Oct 05 16:26:34 2017] [notice] Digest: done
[Thu Oct 05 16:26:34 2017] [notice] Apache/2.2.15 (Unix) DAV/2 configured -- resuming normal operations
[Thu Oct 05 16:26:55 2017] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Thu Oct 05 16:27:03 2017] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Thu Oct 05 16:27:03 2017] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Thu Oct 05 16:27:03 2017] [notice] Digest: done
[Thu Oct 05 16:27:03 2017] [notice] Apache/2.2.15 (Unix) DAV/2 configured -- resuming normal operations
[Thu Oct 05 16:29:11 2017] [notice] caught SIGTERM, shutting down