Author Topic: BUG on PHP Builder  (Read 4062 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Re: BUG on PHP Builder
« Reply #15 on: September 27, 2018, 03:33:47 PM »
Hi,

This problem is still not fixed. PHP build still throwing the same error when ionCube is enabled among with HTTPS Error 404 - Not Found for repository

https://ewr.edge.kernel.org/fedora-buffet/epel/7/x86_64/repodata/f2cb9d125452386dac4a1f3f40022d1d9771ce6342de0ba458510d270e94d0c4-updateinfo.xml.bz2: [Errno 14] HTTPS Error 404 - Not Found
Trying other mirror.
To address this issue please refer to the below wiki article

https://wiki.centos.org/yum-errors

If above article doesn't help to resolve this issue please use https://bugs.centos.org/.

https://mirror.vcu.edu/pub/gnu%2Blinux/epel/7/x86_64/repodata/6772c88ca398a0090eec24bb3ee26c34490d0ac5816d1a594fb192fa4792c262-primary.xml.gz: [Errno 14] HTTPS Error 404 - Not Found
Trying other mirror.

On a fresh installed OS.

Offline
*
Re: BUG on PHP Builder
« Reply #16 on: September 28, 2018, 01:28:36 PM »
this is yum issue with your OS or repository, try this


Code: [Select]
yum clean all
yum -y update
VPS & Dedicated server provider with included FREE Managed support for CWP.
http://www.studio4host.com/

*** Don't allow that your server or website is down, choose hosting provider with included expert managed support for your CWP.

Offline
*
Re: BUG on PHP Builder
« Reply #17 on: November 29, 2018, 02:17:43 PM »
On a clean install I also had issues with PHP 7.2.10 not compiling. As per this thread I did not check Ioncube or MemCache. Still no joy. I tried 7.2.9 and again no success.

7.2.8 worked just fine.