Author Topic: Can't login as root to webpanel  (Read 912 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Can't login as root to webpanel
« on: March 16, 2017, 12:39:24 PM »
I can't log to my panel anymore as root...

On a fresh install on Centos7 I get this message :
*8 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Fatal error:  Uncaught Error: Class '[obfuscated]' not found in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/login.php:0
Stack trace:
#0 {main}
  thrown in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/login.php on line 0" while reading response header from upstream, client: a.b.c.d, server: localhost, request: "POST /login.php HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/usr/local/cwp/php71/var/sockets/cwpsrv.sock:", host: "a.b.c.d:2031", referrer: "https://a.b.c.d:2031/login.php"

Please help

Offline
*
Re: Can't login as root to webpanel
« Reply #1 on: September 20, 2017, 10:25:30 AM »
I have same problem

==> /usr/local/cwpsrv/logs/error_log <==
2017/09/20 12:03:02 [error] 2268#0: *13 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Fatal error:  <br>The encoded file <b>/usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/login/index.php</b> has expired. in Unknown on line 0" while reading response header from upstream, client: 192.168.111.44, server: localhost, request: "GET /login/index.php HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/usr/local/cwp/php71/var/sockets/cwpsrv.sock:", host: "10.0.9.20:2030"

Offline
*
Re: Can't login as root to webpanel
« Reply #2 on: September 20, 2017, 11:01:07 AM »
I have found solution on another topic on this forum

Quote
Hello, I had the same problem. I am on CentOS 6 with CWP version 0.9.8.188. I started getting a http 500 error on my admin site with the "The encoded file ...  has expired." error message in the logs.

I set my machine's system date to Aug 30th using
date -s "30 AUG 2017 10:00:00"

I then ran the upgrade script
sh /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/scripts/update_cwp

The script ran for a while and I got an error at the end about my server's date being more then 1 day in the past.
I set my system date back to the current date and time and ran the upgrade script again.
sh /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/scripts/update_cwp

The admin page loaded up right away.

I hope this helps.