Author Topic: I removed a user account and 502..  (Read 953 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
I removed a user account and 502..
« on: January 08, 2018, 08:33:39 PM »
Hello,

I removed a user account and CWP Panel gone.. :(
Now;
I am see 502 Bad Gateway white page when I clicked CWP Panel Login Page.. (Websites and Mails are running..Just problem CWP..)
What can I do for fix it?

« Last Edit: January 08, 2018, 08:36:13 PM by ozany »

Offline
*
Re: I removed a user account and 502..
« Reply #1 on: January 08, 2018, 10:16:34 PM »
I writing this command : sh /scripts/restart_cwpsrv

And I reciving that message:

""Stopping cwpsrv:                                           [  OK  ]
Starting cwpsrv:                                           [  OK  ]
Stopping cwp-phpfpm:                                       [FAILED]
Starting cwp-phpfpm: [09-Jan-2018 01:11:30] ERROR: [pool firmacan] cannot get uid for user 'firmacan'
[09-Jan-2018 01:11:30] ERROR: FPM initialization failed
                                                           [FAILED]""


I removed this "firmacan" and CWP stoped..

What can I do?


Offline
*
Re: I removed a user account and 502..
« Reply #2 on: January 08, 2018, 11:52:15 PM »
Solved..Thanks Jae.. My Panel is running now.. :)

With latest cwp7, This can happen after suspend user

Cause : cwp-phpfpm failed to start
Temporary solution delete file /usr/local/cwp/php71/etc/php-fpm.d/users/suspendenuser.conf

systemctl start cwp-phpfpm

will bring your wonderfull cwp running again..

Offline
*
Re: I removed a user account and 502..
« Reply #3 on: June 27, 2018, 04:58:53 AM »
I have the same problem, and "systemctl start cwp-phpfpm" is not working.

How can I fix it !!!????

Offline
*
Re: I removed a user account and 502..
« Reply #4 on: June 27, 2018, 07:06:53 AM »
you should rebuild the configuration, that is the easiest option.
Code: [Select]
sh /scripts/cwpsrv_rebuild_user_conf
VPS & Dedicated server provider with included FREE Managed support for CWP.
http://www.studio4host.com/

*** Don't allow that your server or website is down, choose hosting provider with included expert managed support for your CWP.

Offline
*
Re: I removed a user account and 502..
« Reply #5 on: July 03, 2018, 05:04:50 PM »
I solved now a similar problem deleting file  /usr/local/cwp/php71/etc/php-fpm.d/users/xxx.conf where xxx is the deleted user.
I am using Centos-Webpanel  Pro, and it have a bug when account is deleted.
After removing the user.conf of deleted user, i ran systemctl start cwp-phpfpm and everything is working now.

Solved..Thanks Jae.. My Panel is running now.. :)

With latest cwp7, This can happen after suspend user

Cause : cwp-phpfpm failed to start
Temporary solution delete file /usr/local/cwp/php71/etc/php-fpm.d/users/suspendenuser.conf

systemctl start cwp-phpfpm

will bring your wonderfull cwp running again..