Author Topic: Login Failed!!!!!!  (Read 325 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Login Failed!!!!!!
« on: October 17, 2017, 03:28:33 AM »
Warning: [obfuscated](): (HY000/1045): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0


Trying to start mysql server, please wait!
Try to restart CentOS Web Panel with command: sh /scripts/restart_cwpsrv

**Check your MySQL root password in: /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/db_conn.php and /root/.my.cnf


Warning: [obfuscated]() expects exactly 1 parameter, 0 given in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0
Could not connect:

p/s: After installed Wcp, i have login then show bugs. Please help me fix bug.Thanks.

Offline
***
Re: Login Failed!!!!!!
« Reply #1 on: October 17, 2017, 07:31:43 AM »
You need to reset the MySQL password

open ssh/terminal

type in this commands :
cd /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/scripts

sh mysql_pwd_reset
https://www.24x7servermanagement.com/
Server Management, Server Security, Server Monitoring.
India's Leading Managed Service Provider !!

Offline
*
Re: Login Failed!!!!!!
« Reply #2 on: October 17, 2017, 08:23:24 AM »
Thanks a lot!
But i have problem it's:

Warning: [obfuscated](): (HY000/1049): Unknown database 'root_cwp' in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0


Trying to start mysql server, please wait!
Try to restart CentOS Web Panel with command: sh /scripts/restart_cwpsrv

**Check your MySQL root password in: /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/db_conn.php and /root/.my.cnf


Warning: [obfuscated]() expects exactly 1 parameter, 0 given in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0
Could not connect:

Please help me. Thanks you

Offline
***
Re: Login Failed!!!!!!
« Reply #3 on: October 18, 2017, 06:17:10 AM »
Did you follow my previous instructions?
https://www.24x7servermanagement.com/
Server Management, Server Security, Server Monitoring.
India's Leading Managed Service Provider !!

Offline
*
Re: Login Failed!!!!!!
« Reply #4 on: October 18, 2017, 06:41:49 AM »
Did you follow my previous instructions?
Yes, I do. But it shows bugs unknow database.

Offline
*****
Re: Login Failed!!!!!!
« Reply #5 on: October 18, 2017, 08:15:15 AM »
Did you follow my previous instructions?
Yes, I do. But it shows bugs unknow database.
It seems you've messed up all.