Author Topic: Web UI doesn't list already existing users  (Read 1412 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Web UI doesn't list already existing users
« on: May 28, 2017, 08:59:01 AM »
Hi guys,

I'm new in forum and first of all I would like to say hello to you.

I've created an user through the shell using the "useradd" command.
Let's refer to this account as "user account".
If I try to login to CWP using the user account, I can do it without problems.
The issue come where I perform a login to CWP using the admin account, because I can't see the "user account" in the user list mený.
This is a problem because I can't set the Quota for this user, and it can't add domains.
I can't create the "user acocunt" from the UI because it correctly says that the user is also in "/etc/password".

I'm using:
Centos 7 64bit
CWP version: 0.9.8.327

Thank you very much in advise, I Wish you a nice Weekend
Francesco
« Last Edit: May 28, 2017, 09:01:08 AM by gennariello »

Offline
*
Re: Web UI doesn't list already existing users
« Reply #1 on: January 07, 2018, 09:12:54 PM »
Same here...any advice?

Offline
*
Re: Web UI doesn't list already existing users
« Reply #2 on: January 09, 2018, 10:46:12 AM »
You should add new user with panel or api

Offline
***
Re: Web UI doesn't list already existing users
« Reply #3 on: January 12, 2018, 05:15:27 AM »
Use CWP to add a new account (meaning linux user, user group, a user record in CWP database and other related stuff), dont use SSH command line