Author Topic: I'm a bit lost  (Read 3021 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
**
I'm a bit lost
« on: March 21, 2015, 09:42:54 PM »
I configured DKIM, I did this:

Over the panel:
(1) Email - DKIM & SPF Manager

(2) I selected my domain and i generated a DKIM key

(3) Then i took a look at: "/var/named/my_domain.com.db" and i found:
default._domainkey IN TXT "v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDyPJGm1OFopzv9zfPm7DQfQP4CDSe1iNS0BAogvXqaX/viXOVgMDJmra2FaCm2h4BE3XNLBEhaR+iap3GwFCuRNM3EihL6RlpIT6zxUl4CDQSY0Mu3vCDcV59ycWoQvebanqQPKwU1fHH6dZkq22/ncwxW/rUENke2qXKLxybkrwIDAQAB"

(4) Then i went to DynaDot (my dns provider) and i added the TXT record
DOMAIN: default._domainkey.my_domain.com
TARGET:
v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDyPJGm1OFopzv9zfPm7DQfQP4CDSe1iNS0BAogvXqaX/viXOVgMDJmra2FaCm2h4BE3XNLBEhaR+iap3GwFCuRNM3EihL6RlpIT6zxUl4CDQSY0Mu3vCDcV59ycWoQvebanqQPKwU1fHH6dZkq22/ncwxW/rUENke2qXKLxybkrwIDAQAB

I sent an email over roundcube to gmail but it's still not signed, what did i miss?
What else should i do?

Thanks for your time
« Last Edit: March 21, 2015, 09:46:30 PM by pedromidiasf »

Offline
**
Re: I'm a bit lost
« Reply #1 on: March 24, 2015, 06:28:31 PM »
Hi,

Had same problem but there are missing some config details in postfix to sign mail.
Try this:

Edit file:

/etc/postfix/main.cf

Add this at the end of file:

smtpd_milters           = inet:127.0.0.1:8891
non_smtpd_milters   = $smtpd_milters
milter_default_action   = accept
milter_protocol         = 2


save file and restart postfix.

I take this from some online tutorial and works for me... But dont know did they fixed owner permissions for DKIM I allready reported this bug!
But this fix must work for new added domains..

Try and let us know

Regards

Offline
**
Re: I'm a bit lost
« Reply #2 on: March 24, 2015, 06:35:45 PM »
I'll take a look, thanks for your help buddy

Offline
*
Re: I'm a bit lost
« Reply #3 on: March 24, 2015, 07:15:55 PM »
try rebuilding mail server with DKIM it should resolve the issue.
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
**
Re: I'm a bit lost
« Reply #4 on: March 25, 2015, 06:08:05 PM »
It worked with the zakrpa tip.
I'm too scared to rebuild mail server, it might stop working like happened before, i had to do it over and over  :(

Offline
*
Re: I'm a bit lost
« Reply #5 on: March 27, 2015, 08:00:38 PM »
new rebuilder has this fix included so you don't need to manually edit configuration files.
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
**
Re: I'm a bit lost
« Reply #6 on: May 01, 2017, 05:03:29 PM »
I configured DKIM, I did this:

Over the panel:
(1) Email - DKIM & SPF Manager

(2) I selected my domain and i generated a DKIM key

(3) Then i took a look at: "/var/named/my_domain.com.db" and i found:
default._domainkey IN TXT "v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDyPJGm1OFopzv9zfPm7DQfQP4CDSe1iNS0BAogvXqaX/viXOVgMDJmra2FaCm2h4BE3XNLBEhaR+iap3GwFCuRNM3EihL6RlpIT6zxUl4CDQSY0Mu3vCDcV59ycWoQvebanqQPKwU1fHH6dZkq22/ncwxW/rUENke2qXKLxybkrwIDAQAB"

(4) Then i went to DynaDot (my dns provider) and i added the TXT record
DOMAIN: default._domainkey.my_domain.com
TARGET:
v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDyPJGm1OFopzv9zfPm7DQfQP4CDSe1iNS0BAogvXqaX/viXOVgMDJmra2FaCm2h4BE3XNLBEhaR+iap3GwFCuRNM3EihL6RlpIT6zxUl4CDQSY0Mu3vCDcV59ycWoQvebanqQPKwU1fHH6dZkq22/ncwxW/rUENke2qXKLxybkrwIDAQAB

I sent an email over roundcube to gmail but it's still not signed, what did i miss?
What else should i do?

Thanks for your time

In your domain panel, the TXT record Host should be

default._domainkey.my_domain.com  (remove --> .my_domain.com)

The VALUE should be

v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDyPJGm1OFopzv9zfPm7DQfQP4CDSe1iNS0BAogvXqaX/viXOVgMDJmra2FaCm2h4BE3XNLBEhaR+iap3GwFCuRNM3EihL6RlpIT6zxUl4CDQSY0Mu3vCDcV59ycWoQvebanqQPKwU1fHH6dZkq22/ncwxW/rUENke2qXKLxybkrwIDAQAB
« Last Edit: May 01, 2017, 05:12:44 PM by locvfx »