Author Topic: Can not send or receive email through Roundcube webmail. Mail always in queue  (Read 4525 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
In setup and use CWP 0.9.8.10.

After setup and config everything. I created user sachvare (and domain is sachvare.com). Everything seem OK. Then I created mail box mail-system@sachvare.com. But when use roundcube, I can not send or received any email. All email always in queue.



I checked maillog and see:

Quote
Nov 27 06:35:06 srv1 postfix/smtpd[4303]: connect from srv1.vtechweb.com[127.0.0.1]
Nov 27 06:35:06 srv1 postfix/smtpd[4303]: 0C68E154061B: client=srv1.vtechweb.com[127.0.0.1], sasl_method=LOGIN, sasl_username=mail-system@sachvare.com
Nov 27 06:35:06 srv1 postfix/cleanup[4310]: 0C68E154061B: message-id=<9110b80f5a8044ea06a5deac9ae26059@sachvare.com>
Nov 27 06:35:06 srv1 opendkim[1340]: 0C68E154061B: DKIM-Signature field added (s=default, d=sachvare.com)
Nov 27 06:35:06 srv1 postfix/qmgr[1576]: 0C68E154061B: from=<mail-system@sachvare.com>, size=617, nrcpt=1 (queue active)
Nov 27 06:35:06 srv1 postfix/smtp[4311]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused
Nov 27 06:35:06 srv1 postfix/smtp[4311]: 0C68E154061B: to=<anhvudo@gmail.com>, relay=none, delay=0.18, delays=0.12/0.06/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]:10024: Connection refused)
Nov 27 06:35:06 srv1 postfix/smtpd[4303]: disconnect from srv1.vtechweb.com[127.0.0.1]

What is happened? Please help me
« Last Edit: November 27, 2015, 06:51:07 AM by JackieDo »

Offline
*****
Hi.

You check if amavisd daemon is works.
Code: [Select]
/etc/init.d/amavisd restartif it wasn't install:
Code: [Select]
yum --enablerepo=epel -y install amavisd-newand start it:
Code: [Select]
/etc/init.d/amavisd restart
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Hi.

You check if amavisd daemon is works.
Code: [Select]
/etc/init.d/amavisd restartif it wasn't install:
Code: [Select]
yum --enablerepo=epel -y install amavisd-newand start it:
Code: [Select]
/etc/init.d/amavisd restart

Thanks Igor S so much, my problem is solved.

Offline
*****
You're welcome!
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services