Author Topic: CWP - AutoResponder didn't work  (Read 1906 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
CWP - AutoResponder didn't work
« on: December 21, 2016, 02:32:00 PM »
Hello, the auto-responder in my server dont work.

I have this in /etc/hosts:

Quote
127.0.0.1 autoreply.domain.com

I haved maked some changes:

Quote
chown postfix /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/postfix.php
chmod 644 /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/postfix.php
chattr +i /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/postfix.php

in /etc/postfix/transport

Quote
autoreply.domain.com vacation:

I can't see any in /var/log/maillog related to the auto-responder, How i can see logs of that or can fix?

(Note: i use domain.com in this example, my server has been configured with right hostname)


Regards,
Peter


Offline
*
Re: CWP - AutoResponder didn't work
« Reply #1 on: December 21, 2016, 07:25:46 PM »
you should try to rebuild your mail server
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: CWP - AutoResponder didn't work
« Reply #2 on: December 23, 2016, 01:20:34 AM »
Yes, after rebuild, it works.

But, where i can set interval of vacation?


Offline
*
Re: CWP - AutoResponder didn't work
« Reply #3 on: December 24, 2016, 05:32:54 PM »
Where i can set the interval of vacation?