Control Web Panel

WebPanel => PHP Selector => Topic started by: pandamedya on May 06, 2020, 07:21:41 AM

Title: use php-fpm and php-cgi how i can do this?
Post by: pandamedya on May 06, 2020, 07:21:41 AM
Hello i have cwp pro but i want use 2 version of php now just working the php-fpm i want add for users php-cgi many websites not working in php-fpm how i can do this ?
Title: Re: use php-fpm and php-cgi how i can do this?
Post by: Sandeep on May 06, 2020, 10:13:08 AM
don't use forced php-fpm in webserver conf in order to use php-cgi