Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 732pixel

Pages: [1]
1
PHP Selector / PHP version switcher is not completing
« on: May 24, 2019, 09:05:06 PM »
Anyone figured out how to fix the following issue when running PHP version switcher:

Installing shared extensions:     /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20170718/


I tried running PHP version switcher, and it is stuck on that part...

----
cc -shared  .libs/imagick_file.o .libs/imagick_class.o .libs/imagickdraw_class.o .libs/imagickpixel_class.o .libs/imagickpixeliterator_class.o .libs/imagick_helpers.o .libs/imagick.o .libs/imagickkernel_class.o .libs/shim_im6_to_im7.o  -lMagickWand -lMagickCore  -Wl,-soname -Wl,imagick.so -o .libs/imagick.so
creating imagick.la
(cd .libs && rm -f imagick.la && ln -s ../imagick.la imagick.la)
/bin/sh /usr/local/src/imagick-3.4.3/libtool --mode=install cp ./imagick.la /usr/local/src/imagick-3.4.3/modules
cp ./.libs/imagick.so /usr/local/src/imagick-3.4.3/modules/imagick.so
cp ./.libs/imagick.lai /usr/local/src/imagick-3.4.3/modules/imagick.la
PATH="$PATH:/sbin" ldconfig -n /usr/local/src/imagick-3.4.3/modules
----------------------------------------------------------------------
Libraries have been installed in:
   /usr/local/src/imagick-3.4.3/modules

If you ever happen to want to link against installed libraries
in a given directory, LIBDIR, you must either use libtool, and
specify the full pathname of the library, or use the `-LLIBDIR'
flag during linking and do at least one of the following:
   - add LIBDIR to the `LD_LIBRARY_PATH' environment variable
     during execution
   - add LIBDIR to the `LD_RUN_PATH' environment variable
     during linking
   - use the `-Wl,--rpath -Wl,LIBDIR' linker flag
   - have your system administrator add LIBDIR to `/etc/ld.so.conf'

See any operating system documentation about shared libraries for
more information, such as the ld(1) and ld.so(8) manual pages.
----------------------------------------------------------------------

Build complete.
Don't forget to run 'make test'.

Installing shared extensions:     /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20170718/
Installing header files:          /usr/local/include/php/


----


I did not enable IonCube. I enabled Imagick and IMAP only...  appears to be a bug on the update.

2
E-Mail / email split servers or split tunneling
« on: January 24, 2019, 09:11:15 PM »
Hey guys.  I have some domains that I have split the addresses, some on Office365, and some locally in my mailserver.  How do I configure my mailserver so it can send to the email addresses in O365. The emails are the same domain. 

I have successfully configured O365 already, it can send emails from O365 to the emails in my mailserver.  But if I try to send an email (via ROUDNCUBE/WEBMAIL) from my mailserver to an email located in O365, I get an error:

SMTP Errot (550): Failed to add recipient
"email-at-O365@domain.com"  (5.1.1
<email-at-O365@domain.com>: Recipient address rejected:
User unknown in virtual mailbox table


I have configured MX record to point to office365 as well.

Also on a side note, if I want to send an email to any other domain, how can I configure it so that it will use the office365 as outbound? If I use POP I can set the outbound and use one of the email in the O365 to send the message.  But I prefer to use the WEBMAIL/ROUNDCUBE, how can I accomplish the same?

Thank you



3
CentOS Configuration / Is Monit Part of CWP?
« on: August 03, 2018, 12:22:36 AM »
Hello guys. I was checking logs, and noticed there is a monit.log.  I then checked further and it appears there is a monit process.

Is monit built into CWP?  I don't recall installing it. Server is Centos 7.5.

Also, if monit is installed, I believe web gui is on port 2812, but when I try to go to the URL, I get an invalid page.

Please advise.

Thanks guys.

4
Backup / Re: Backup Issue
« on: February 03, 2018, 03:03:43 PM »
Also, for the automated backups configured at server admin level, they are not .tar.gz, so how can we use it to restore an account?

5
Backup / Backup Issue
« on: February 03, 2018, 03:02:18 PM »
Hey guys.  I can't find any documentation so I will post it here.

I have enabled automatic backups (daily, weekly, monthly).  However, if I log in as a user (domain.com:2083) then go to File Management -> Backup, I get a message just below the "Download a full website backup" saying "Currently, there is no automatically generated backup available. The administrator of the server owner must enable this function.".  However, I do have this enabled.

2nd, if I download a full website backup, it then shows below as a backup_datexxx.tar.gz, but the icon on the left side (cloud wiht down arrow) is not clickable and I cannot click the backup to download it to my pc.  Do I need to FTP as an account user to be able to download the backup?  But there is a button to delete the backup.

Please advise.  I want to make sure all users have automated backups, but the message that shows up when logged in as user does not give any confidence as it says there are no backups....


6
Hello.  For our emails, we have an external office365 account for outbound emails, since new IPs or other ISPs block mail from smaller accounts/domains like ours.  Setting up imap on mobile devices is not a problem since we can specify outbound smtp settings.  However, when using webmail, it uses our standard IPs for sending out, which causes some of our client emails not to get through (like to AOL).

Is there a way to configure webmail or roundcube such that it will send the mail using the same external SMTP account that we use on our mobile devices? Never done this so wondering if this is possible at all.

Thanks!!

7
Addons / Re: Issues with AWSTATS Install..
« on: August 14, 2017, 06:35:29 PM »
Hello I know it's a bit old topic, but I tried this to install awstats 7.5.  However, after completing the steps and tested but it did not work.  After running:

perl /usr/local/apache/htdocs/awstats-7.5/wwwroot/cgi-bin/awstats.pl -update -config=*******.com


I get this (copying and pasting just the top part):

#!/usr/bin/perl
#------------------------------------------------------------------------------
# Free realtime web server logfile analyzer to show advanced web statistics.
# Works from command line or as a CGI. You must use this script as often as
# necessary from your scheduler to update your statistics and from command
# line or a browser to read report results.
# See AWStats documentation (in docs/ directory) for all setup instructions.

Pages: [1]