Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mohdeek

Pages: [1] 2
1
CentOS 7 Problems / Re: BIND service doesn't load
« on: February 07, 2021, 03:31:15 PM »
SOLVED by restarting the ns1 host

2
CentOS 7 Problems / BIND service doesn't load
« on: February 06, 2021, 10:04:12 PM »
Hello,

can someone help me please, I am trying to restart Bind service, but it doesnt restart, I get this error

Job for named.service failed because the control process exited with error code. See "systemctl status named.service" and "journalctl -xe" for details.


When checking the status, it shows this:

● named.service - Berkeley Internet Name Domain (DNS)
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/named.service; enabled; vendor preset: disabled)
   Active: failed (Result: exit-code) since Sat 2021-02-06 17:02:16 EST; 1min 34s ago
  Process: 7562 ExecStop=/bin/sh -c /usr/sbin/rndc stop > /dev/null 2>&1 || /bin/kill -TERM $MAINPID (code=exited, status=0/SUCCESS)
  Process: 30259 ExecStart=/usr/sbin/named -u named -c ${NAMEDCONF} $OPTIONS (code=exited, status=0/SUCCESS)
  Process: 13724 ExecStartPre=/bin/bash -c if [ ! "$DISABLE_ZONE_CHECKING" == "yes" ]; then /usr/sbin/named-checkconf -z "$NAMEDCONF"; else echo "Checking of zone files is disabled"; fi (code=exited, status=1/FAILURE)
 Main PID: 30261 (code=exited, status=0/SUCCESS)

Feb 06 17:02:16 panel.moealdeek.com bash[13724]: zone moealdeek.com/IN: not loaded due to errors.
Feb 06 17:02:16 panel.moealdeek.com bash[13724]: _default/moealdeek.com/IN: bad zone
Feb 06 17:02:16 panel.moealdeek.com bash[13724]: zone haddadfaris.com/IN: loaded serial 2021020592
Feb 06 17:02:16 panel.moealdeek.com bash[13724]: zone panel.moealdeek.com/IN: loaded serial 2021020673
Feb 06 17:02:16 panel.moealdeek.com bash[13724]: zone ns1.moealdeek.com/IN: loaded serial 2013071600
Feb 06 17:02:16 panel.moealdeek.com bash[13724]: zone ns2.moealdeek.com/IN: loaded serial 2013071600
Feb 06 17:02:16 panel.moealdeek.com systemd[1]: named.service: control process exited, code=exited status=1
Feb 06 17:02:16 panel.moealdeek.com systemd[1]: Failed to start Berkeley Internet Name Domain (DNS).
Feb 06 17:02:16 panel.moealdeek.com systemd[1]: Unit named.service entered failed state.
Feb 06 17:02:16 panel.moealdeek.com systemd[1]: named.service failed.

3
E-Mail / Re: Emails not sent from Roubdcube
« on: February 06, 2021, 07:28:22 AM »
please close my post, as I already found a solution. I had to restart mail services

4
E-Mail / Emails not sent from Roubdcube
« on: February 05, 2021, 10:19:18 PM »
Hello,

I have recently moved to a new server and I am setting up my server with CWP and noticed that when I try to send an email I get the following error:

SMTP ERROR (1): Connection to server failed

Not sure how to fix it, I tried opening port 25, but nothing changed

5
E-Mail / Re: SMTP TLS or SSL not working
« on: May 15, 2020, 11:14:20 AM »
Thanks a lot, it works fine now  :D

6
E-Mail / Re: SMTP TLS or SSL not working
« on: May 15, 2020, 11:01:20 AM »
this is what I have received:

acme.sh --config-home /root/.acme.sh/cwp_certs/ --list
Main_Domain         KeyLength  SAN_Domains                                                                               Created                       Renew
panel.uxiology.com  "2048"     no                                                                                        Fri May 15 08:55:15 UTC 2020  Tue Jul 14 08:55:15 UTC 2020
www.uxiology.com    ""         uxiology.com,mail.uxiology.com,ftp.uxiology.com,cpanel.uxiology.com,webmail.uxiology.com  Fri May 15 08:59:27 UTC 2020  Tue Jul 14 08:59:27 UTC 2020
You have new mail in /var/spool/mail/root


--------
grep "Error" /root/.acme.sh/cwp_certs/acme.sh.log
grep: /root/.acme.sh/cwp_certs/acme.sh.log: No such file or directory
You have new mail in /var/spool/mail/root


-------
grep "panel.uxiology.com" /root/.acme.sh/cwp_certs/acme.sh.log
grep: /root/.acme.sh/cwp_certs/acme.sh.log: No such file or directory

-------
/scripts/install_acme
Acme installation folder already exists

and I saved hostname, but nothing happened

7
E-Mail / Re: SMTP TLS or SSL not working
« on: May 15, 2020, 10:34:33 AM »
I ran the command through ssh and i got (No such file or directory)

I also looked up the file in file manager, but i still can't find it

8
E-Mail / Re: SMTP TLS or SSL not working
« on: May 15, 2020, 10:05:14 AM »
I have checked the return code and it says (0)

I also checked the page in hostname and it shows every checkbox is selected, you can see the image below.

https://imgur.com/U7AOaB0

As for lets encrypt certificates, I'm seeing the following:

https://imgur.com/DyIkPbi

9
E-Mail / Re: SMTP TLS or SSL not working
« on: May 15, 2020, 08:34:44 AM »
i get the following for both commands:
No client certificate CA names sent
Peer signing digest: SHA512
Server Temp Key: ECDH, P-256, 256 bits

10
E-Mail / Re: SMTP TLS or SSL not working
« on: May 15, 2020, 08:15:00 AM »
in my example:
domain: uxiology.com
hostname: panel.uxiology.com
with gmail i use panel.uxiology.com
but i use non secured connection with port 25. I am trying to optimize it to go with secured connection

11
E-Mail / Re: SMTP TLS or SSL not working
« on: May 14, 2020, 11:10:27 PM »
I am using hostname, in my case its panel.domain.com

12
E-Mail / Re: SMTP TLS or SSL not working
« on: May 14, 2020, 04:25:41 PM »
From google i get this error:

Server returned error: "TLS Negotiation failed, the certificate doesn't match the host., code: 0"

13
E-Mail / Re: SMTP TLS or SSL not working
« on: May 14, 2020, 04:07:49 PM »
I can see the port 465 is listed in TCP IN, but not in OUT. Could that be the issue?

What else should i check in the firewall?

14
E-Mail / Re: SMTP TLS or SSL not working
« on: May 14, 2020, 03:01:24 PM »
I even tried to do this by connecting smtp in wordpress, but I still can't I had to do it through port 25. Do you have any idea or suggestion on how to fix this?

Also another issue, the email sending through smtp is really slow, but when I send directly from roundcloud, then its faster

15
E-Mail / SMTP TLS or SSL not working
« on: May 14, 2020, 01:10:28 PM »
Hello,

I have tried to connect my email on gmail, but gmail can't connect through TLS or SSL ports, I. had to use no certificate and connect it on port 25, until then it worked. However, I would like to know how can I connect it normally with TLS or SSL.

My hostname is set and I have A records for it. I have also installed certificate and it should be working fine.

Pages: [1] 2