Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rustylh

Pages: [1] 2
1
E-Mail / Re: Roundcube Inbox Server Error! (Internal Server Error)
« on: October 19, 2021, 12:34:47 PM »
Attemping to run "/scripts/update_cwp" and getting this:
** (pkttyagent:112068): WARNING **: 07:23:47.645: Unable to register authentication agent: GDBus.Error:org.freedesktop.PolicyKit1.Error.Failed: Cannot determine user of subject

Just sitting here. However in CWP Admin it is now showing CWP Up to date. I need to run the roundcube update to fix the error.

What do I need to do? interrupt the putty session?

2
E-Mail / Re: Roundcube1.5.x Internal Server Error - FIX
« on: October 19, 2021, 12:30:19 PM »
Attemping to run "/scripts/update_cwp" and getting this:
** (pkttyagent:112068): WARNING **: 07:23:47.645: Unable to register authentication agent: GDBus.Error:org.freedesktop.PolicyKit1.Error.Failed: Cannot determine user of subject

Just sitting here. However in CWP Admin it is now showing CWP Up to date. I need to run the roundcube update to fix the error.

What do I need to do? interrupt the putty session?

3
E-Mail / Re: Roundcube: Unable to connect to the database!
« on: October 06, 2021, 12:02:54 PM »
I am having the same issue " DATABASE ERROR: CONNECTION FAILED! "

Have no idea how to fix.

4
SSL / Let's Encrypt DST Root CA X3 expiry Sept 30th 2021
« on: October 02, 2021, 09:14:51 PM »
Having issues with some of my Websites giving me CA Cert errors since "Let's Encrypt DST Root CA X3 expiry Sept 30th 2021"

A Certificate Authority verified SSL certificate was not detected on "Website URL".

5
Backup / Re: A couple of issues with New Backup (beta)
« on: September 15, 2021, 01:58:35 PM »
Has something changed to where the New Backup is just creating account.tar.gz in the /newbackup/%weekday%/accounts folder and no longer creating a folder for each account and just backing up flat to those folders?

6
Backup / Re: A couple of issues with New Backup (beta)
« on: September 07, 2021, 03:16:01 PM »
Anyone else experiencing this or have any information on it?

7
Backup / A couple of issues with New Backup (beta)
« on: September 03, 2021, 07:02:57 PM »
A couple of issues with New Backup (beta).
1. I am not seeing any email backups (vmail) in the local backups backups. Where is "vmail" backed up in the New Backup (beta)?

2. The %backup%.tar.gz files are being left on the server after the FTP transfer completes.
Is this by design or is there a bug?

Thanks


8
Information / Re: Backup Errors
« on: June 30, 2021, 03:46:16 PM »
Thank you for the article link. I am not seeing any other issues with SSL's. Will this fix the alerts I am receiving from the backups?

9
Information / Backup Errors
« on: June 17, 2021, 03:50:26 PM »
I now have the following errors from newbackup. Backups seem to be running as expected. However, I am getting these same messages for all accounts.


/usr/local/cwp/php71/bin/php-cgi -d max_execution_time=10000000 -q /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/cron_newbackup.php

cat: /newbackup/full/daily/Wednesday/accounts/%accountname%/ssl/autossl/ssl.json: No such file or directory
cp: cannot create regular file /newbackup/full/daily/Wednesday/accounts/%accountname%/ssl/autossl/cert/: No such file or directory
cp: cannot create regular file /newbackup/full/daily/Wednesday/accounts/%accountname%/ssl/autossl/key/: No such file or directory
cp: cannot create regular file /newbackup/full/daily/Wednesday/accounts/%accountname%/ssl/autossl/bundle/: No such file or directory

Anyone else run into this?

10
Backup / All backups failing to run correctly
« on: January 22, 2021, 07:06:29 PM »
All of my backups started failing after January 7th, 2021 across all of my CWP servers. This includes local backups and remote. Here is an example of the local I just tried to run. However, ALL backups results in the same output of the log. From what I see it acts like there are no accounts to backup ([]). Any help would be greatly appreciated. I am running the following:
CWPpro: 0.9.8.1035
PHP: 7.3.15

tail -f /var/log/cwp/cron_backup.log
2021-01-22 14:49:23 Local directory /newbackup//full/manual/accounts/  was created
2021-01-22 14:49:26 UPDATE backups SET LASTEXEC = "2021-01-22 14:49:26", STRUN ="0", BACKUP_FORCE="0" WHERE ID="1"
2021-01-22 14:58:21 {"ACCOUNTS_SERVER":"1","ACCOUNTS_SERVER_ID":"ALL@null","ADMIN_USERS":"1","APACHE_INCLUDE_CONFI":"","APACHE_WEBSERVER_CONF":"","BACKUP_RETENTION_DAILY":"1","BACKUP_RETENTION_MONTHLY":"3","BACKUP_RETENTION_WEEKLY":"2","BACKUP_STATUS":"1","BY_ACCOUNTS":"1","CONF_APACHE_SSL":"","CRON_HOUR":"0","CRON_MINUTES":"15","CWP_CONFIG_BACKUP":"","DAILY_BACKUP":"1","DATABASE_MYSQL":"1","DEFAULUSERBACKUP":"1","DNS_ZONE_TEMPLATE":"","FREQUENCY_DETAILS":"","FREQUENCY_DETAILS_DAILY":"Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday,","FREQUENCY_DETAILS_MONTHLY":"","FREQUENCY_DETAILS_WEEKLY":"","FTP_ACCOUNTS_BACKUP":"","FTP_FILE_SERVER":"","FTP_LOCATION":"\/","FTP_LOGIN_USER":"","FTP_PASS":"","FTP_SERVER":"0","FTP_SERVERNAME":"","FTP_SERVER_PORT":"","FTP_TYPE":"FTP","FULL":"1","HOME_SERVER":"1","INCREMENTAL":"","LASTEXEC":"2021-01-22 14:49:26","LOCAL_FILE":"1","LOCATION_LOCAL_FILE":"\/newbackup\/","MAIL_SERVER_SETTINGS":"","MONTHLY_BACKUP":"0","NAME_RSA":"","NOT_ADMIN":"0","NOT_END":"0","NOT_ERROR":"0","NOT_OTHER":"0","NOT_OTHER_EMAIL":"","NOT_OWNER":"0","NOT_START":"0","NOT_START_END":"1","PER_PACKAGE":"0","RECORDS_DNS_DOMAIN":"1","SETTINGS_MYSQL_SSL_PHP":"","SSH_FILE":"","SSH_PORT":"","SSH_SERVER":"0","SSH_SERVERNAME":"","SSH_USER":"root","STRUN":"0","USERS_MAIL_ALIAS":"1","ID":1,"BACKUP_FORCE":"0","AGGRESSIVENESS":"","WEEKLY_BACKUP":"0","SSL_DOMAINS":"1","ACCOUNT_FTP":"1"}
2021-01-22 14:58:21 UPDATE backups SET STRUN="79531" WHERE ID = "1"
2021-01-22 14:58:21 Backup Initiated
2021-01-22 14:58:21 BY_ACCOUNTS
2021-01-22 14:58:21 []
2021-01-22 14:58:21 Starting compression
2021-01-22 14:58:21 /daily/Friday/
2021-01-22 14:58:24 UPDATE backups SET LASTEXEC = "2021-01-22 14:58:24", STRUN ="0", BACKUP_FORCE="0" WHERE ID="1"

11
Backup / SFTP Backup Issue
« on: November 22, 2020, 04:37:41 PM »
I am having an issue with SFTP backups. I am actually backing up multiple servers. All work successfully once, one day upon initial configuration. Then all after that give the same error message.
"Something went wrong trying to generate the backup directories"

So it works once after initial configuration. The rest of the days it fails.

Any ideas?

12
CentOS 7 Problems / Re: remote backup problem
« on: November 22, 2020, 04:35:23 PM »
I am having the same issue with SFTP backups. I am actually backing up multiple servers. All work successfully once, one day upon initial configuration. Then all after that give the same error message.
Something went wrong trying to generate the backup directories

So it works once after initial configuration. The rest of the days it fails.

Any ideas?

13
CentOS-WebPanel GUI / Re: Accessing user panel as root
« on: November 10, 2020, 03:36:27 PM »
Thank you cynique.  We can only hope, right?

14
CentOS-WebPanel GUI / Re: Accessing user panel as root
« on: November 10, 2020, 03:27:32 PM »
Thank you for your reply. However, is this on the CWP support radar?  Working as expected would be to work correctly every time.

15
CentOS-WebPanel GUI / Accessing user panel as root
« on: November 10, 2020, 02:23:50 PM »
When going to "Open Panel" of user logged into CWP as root is not consistent. Sometimes it passes through to user panel sometimes it makes me login as user. Has anyone else had this issue. I apologize if this is a duplicate post. I have not found this issue on the forum.

Pages: [1] 2