Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rhunyady

Pages: [1] 2 3
1
Installation / ERRORS INSTALLING
« on: December 16, 2019, 01:34:14 AM »
These are the steps I take to install:
Fresh install of Centos 7 minimul
install wget
install updates
install mariadb-server mariadb-libs mariadb-client
enable mariadb.service
set root mysql password
then sh cwp-el7-latest
enter my mysql password
CWP installer does its thing but towards the end of the installation I'm promoted multiple times to enter my password..
I enter the mysql password for each prompt
when it's all done I reboot

but when I try to log in to CWP to setup everything else I get this:

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/functions.php on line 0

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'postfix'@'localhost' (using password: YES) in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/functions.php on line 0

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'postfix'@'localhost' (using password: YES) in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0


Trying to start mysql server, please wait!
Try to restart CentOS Web Panel with command: sh /scripts/restart_cwpsrv

**Check your MySQL root password in: /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/db_conn.php and /root/.my.cnf


Warning: mysqli_error() expects exactly 1 parameter, 0 given in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0
Could not connect:


AND IDEAS????

2
I'm having the same problem. and I just made a post about it, I was thinking it might be something wrong since I just moved everything to new hardware with a fresh install of CWP, now I'm thinking it's CWP itself!

3
I fresh installed cwp on new hardware, created users, created databases and imported from the original, and moved all files to the new hardware.
Root login to cwp works fine, sites are serving fine, but users are getting a 404 error when they try to login to the cwp user panel

the url in the browser changes to this after they enter their user name and password:

https://mysite.com:2083/%7B%22f2a%22:false,%22posts%22:%22//cwp_523b9e5ad7e97495//roberth//%22%7D
(I hid my actual domain)

and the page shows:
404 Not Found
cwpsrv


Any suggestions on how to fix??

I've already ran the rebuild user conf script, the generate hostname ssl script, and rebooted the server.

4
CentOS 7 Problems / Re: PHP site suddenly not working properly!
« on: June 18, 2019, 03:02:40 AM »
I figured it out! and YES it was caused by a CWP update that added a session save path to the php.ini which my site didn't use and didn't have one defined.  I checked other sites I host and found the same in their php.ini files.

Hey CWP when you do updates and change things to make them compliant with higher php versions a little popup or notification of what might get changed or simply keeping site's ini files the same unless admin changes them!

TY


5
CentOS 7 Problems / PHP site suddenly not working properly!
« on: June 18, 2019, 02:23:38 AM »
One of my sites has suddenly stopped working properly and I think the latest update to CWP caused it. when users try to log in it just loops back to sign-on

6
How to / Re: [Tutorial] How to install SSL on hostname?
« on: May 30, 2019, 07:19:24 PM »
Followed the tutorial and still no green padlock!

Can you send me your hostname.

ctrl.xfxtechserv.com

I do have an A record set for it too

7
How to / Re: [Tutorial] How to install SSL on hostname?
« on: May 25, 2019, 09:15:53 PM »
Followed the tutorial and still no green padlock!

8
FTP / Re: Problem with FTP access
« on: December 12, 2018, 06:24:57 PM »
You're a genius!

echo '/sbin/nologin' >> /etc/shells

fixed mine! :)

9
FTP / Re: can not login FTP
« on: December 07, 2018, 06:06:51 PM »
I'm having the same problem and changing password or creating a new user account doesn't fix it!

10
FTP / Re: Problem with FTP access
« on: December 07, 2018, 06:04:22 PM »
changing password or creating a new account doesn't fix it

11
FTP / Re: Problem with FTP access
« on: December 06, 2018, 01:37:15 AM »
having the same problem here

12
Varnish / Varnish High Performance [CWPpro required] I have CWP7pro
« on: November 26, 2018, 07:06:02 PM »
Why do I see this when I have CWP Pro???

13
Installation / Re: Firewall contact email
« on: July 16, 2018, 06:56:23 PM »
I also need this info. I'm tired of getting this same alert and cannot fins where I'm supposed to put the email addy at

14
MySQL / Re: MySQL version: empty
« on: July 11, 2018, 11:15:00 PM »
thanks! this fixed my blank version!

15
Information / File system maintenance??
« on: May 19, 2018, 03:30:53 AM »
are there any plans to add file system maintenance to CWP so that we don't have a bazillion temp files and source files laying around using up our inodes??

Pages: [1] 2 3