Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - maxwellins

Pages: [1] 2
1
CentOS 7 Problems / Edit Package Error
« on: May 14, 2019, 03:13:33 AM »
Hi,
I get this error when I make changes in the package

Code: [Select]
Notice: Undefined index: package_name in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/modules/edit_package.php on line 0
sh: setquota: command not found sh: setquota: command not found sh: setquota: command not found sh: setquota: command not found sh: setquota: command not found sh: setquota: command not found sh: setquota: command not found sh: setquota: command not found sh: setquota: command not found

2
CentOS 7 Problems / Re: Hi problem :(((
« on: May 06, 2019, 11:02:24 PM »
View processes, that way they can't help you

3
CentOS 7 Problems / Re: Can not update vhosts-ssl.conf
« on: February 14, 2019, 02:49:38 PM »
Apache had failed, now no problem, thank you

4
CentOS 7 Problems / Can not update vhosts-ssl.conf
« on: February 13, 2019, 05:36:20 PM »
When I delete a member's account, it is not deleted from the vhosts-ssl.conf file. I have to delete them manually.

CentOS Linux release 7.6.1810 (Core)

5
FTP / Re: Problem with FTP access
« on: December 05, 2018, 11:51:51 PM »
Hi,

After updating CWP I have the following problem with FTP access, I just can not get in ...

Command:   PASS *
Response:   530 Login authentication failed
Error:   Critical error: Could not connect to server

Thanks in advance!

BR
Venty

I also had the same problem, create a new ftp account and try it

6
CentOS 7 Problems / Re: My vps cpu always running %100
« on: August 08, 2018, 05:03:33 PM »
the best would be that you contact cwp support if your server provider has no support for servers

Support is not free :) I completely re-established VPS and reinstall cwp. It's working right now.
Thank you all for your answers, especially bullten

7
CentOS 7 Problems / Re: My vps cpu always running %100
« on: August 07, 2018, 10:22:01 PM »
How many user account do you have ?
Is there any DDOS attac ?

I have 10 users. How do I know DDoS attacks?

8
CentOS 7 Problems / Re: My vps cpu always running %100
« on: August 07, 2018, 12:29:00 PM »
problem is continuing again CPU is still overloaded :(

9
CentOS 7 Problems / Re: My vps cpu always running %100
« on: August 07, 2018, 02:52:05 AM »
Now everything is normal, no load problem

10
CentOS 7 Problems / Re: My vps cpu always running %100
« on: August 07, 2018, 02:46:29 AM »
working PHP version: 7.0.31

11
CentOS 7 Problems / Re: My vps cpu always running %100
« on: August 07, 2018, 02:06:53 AM »
Didnt it completed?

no didnt complete, do you want to try again?

12
CentOS 7 Problems / Re: My vps cpu always running %100
« on: August 07, 2018, 01:51:30 AM »

13
CentOS 7 Problems / Re: My vps cpu always running %100
« on: August 07, 2018, 01:37:11 AM »
/var/log/php-rebuild.log

make: *** wait: No child processes.  Stop.
make: *** Waiting for unfinished jobs....
make: *** wait: No child processes.  Stop.

version didnt change

14
CentOS 7 Problems / Re: My vps cpu always running %100
« on: August 07, 2018, 12:54:35 AM »
I'm trying now

15
CentOS 7 Problems / Re: My vps cpu always running %100
« on: August 07, 2018, 12:49:15 AM »
Which php version you are using?

version 7.0.10

Pages: [1] 2