Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - luizcsilva

Pages: [1]
1
Apache / Problems enabling MOD_REWRITE
« on: June 11, 2020, 06:04:28 AM »
I'm not able to activate MOD_REWRITE mode on my server could someone help me?

2
CentOS 7 Problems / Re: error starting apache
« on: August 24, 2018, 06:17:34 AM »
simples solution is to go to WebServers and click on save& build it will make  a new config


I have already done this anyway, I still have apache failure, I have re-built in another version but in the panel it still shows the old version

3
CentOS 7 Problems / error starting apache
« on: August 24, 2018, 04:59:48 AM »
I was with the 502 Bad Gateway error in admin access, however after executing the command cd / scripts ./restart_cwpsrv, it returned to work, however when I was inserting a new user my apache stopped working as you can see below:



Code: [Select]
httpd.service - Web server Apache
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/httpd.service; enabled; vendor preset: disabled)
   Active: failed (Result: exit-code) since Fri 2018-08-24 01:49:59 -03; 11s ago
  Process: 21887 ExecStart=/usr/local/apache/bin/apachectl start (code=exited, status=1/FAILURE)

Aug 24 01:49:59 srv1.luizsilva.com.br systemd[1]: Starting Web server Apache...
Aug 24 01:49:59 srv1.luizsilva.com.br apachectl[21887]: httpd: Syntax error on line 3 of /usr/local/apache/conf/httpd.conf: Syntax error on line 10 of /usr/local/apache/conf.d/vhosts.conf: Could not open config directory /usr/local/apache/conf/userdata/lendasde/lendasdeazeroth.com.br: No such file or directory
Aug 24 01:49:59 srv1.luizsilva.com.br systemd[1]: httpd.service: control process exited, code=exited status=1
Aug 24 01:49:59 srv1.luizsilva.com.br systemd[1]: Failed to start Web server Apache.
Aug 24 01:49:59 srv1.luizsilva.com.br systemd[1]: Unit httpd.service entered failed state.
Aug 24 01:49:59 srv1.luizsilva.com.br systemd[1]: httpd.service failed.

4
CentOS-WebPanel Bugs / Re: login page appear as "502 Bad Gateway"
« on: August 23, 2018, 02:41:16 AM »
Try running this command

Code: [Select]
sh /scripts/cwpsrv_rebuild_user_conf

Hello friend, I also have the same problem, but in the admin area as well as in the users area, this "sh / scripts / cwpsrv_rebuild_user_conf" command will remove the users' sites from the air because there are some projects that I do not have a backup.

Pages: [1]