Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - fatihalp

Pages: [1] 2
1
It's my fault. I mixed origin and destination servers!

2
I'll update when I learn cause of problem.

I realized that now it's only showing sites that inside of server. Although catching remote server account via AJAX.

see: https://ibb.co/1R4tgzZ


hi
I hope you will write to us the solution to this problem, to learn from it...
Regards

3
I've contacted with them and they responded. I give them root password and waiting for solution.

4
Tried both password and public key auth

5
created new cwp and still same problem :(

https://ibb.co/R722wNR

6
CentOS 7 Problems / CWP -> CWP Migration can't list accounts in 2. step
« on: January 21, 2019, 07:32:46 PM »
I've used cwp migration several times. But this time I'm connecting origin server successfully , it isn't listing accounts. Screenshot:

http://prntscr.com/ma8dum

I seems there is response. There is any error in console tab.


Origin CWP version: 0.9.8.762
New CWP version  : 0.9.8.763

8
CentOS 7 Problems / Re: AutoSSL is not working with DigitalOcean DNS
« on: September 22, 2018, 09:49:13 PM »
Solved: Real problem was DNS cache. Suggest to use : https://developers.google.com/speed/public-dns/cache

9
CentOS Configuration / Re: How to setup user quotas ?
« on: September 22, 2018, 04:31:53 PM »
How to make Disk Quota Setup for Google Cloud Virtual Instance - Centos 7? I couldn't make it work

10
CWP -> CWP migration working perfect! But every time I select multiple sites, only first is migrated. I'm migrating sites one by one.

http://prntscr.com/kxfwtl

11
CentOS 7 Problems / Re: AutoSSL is not working with DigitalOcean DNS
« on: September 09, 2018, 04:46:41 PM »
I've configured Apache for SSL in vhost httpS it's working! Thanks @bullten !

Now we're sure that letsencryt will work CWP will not check DNS.

12
CentOS 7 Problems / Re: AutoSSL is not working with DigitalOcean DNS
« on: September 09, 2018, 03:47:55 PM »
I think it's working but I can't access via https maybe I need configuration in Apache for SSL


See logs:
https://gist.github.com/fatihalp/e0bba91978f9d49c1f344d3cf245d2aa

[Sun Sep  9 15:43:41 UTC 2018] Cert success.


Does the below command issue SSL. Replace yourdomain.com with your original domain name. What is output of this command below? Also when it ends you see your SSL files under /root/.acme.sh/cwp_certs 

Code: [Select]
sh /root/.acme.sh/acme.sh --home /root/.acme.sh/cwp_certs --issue -d www.yourdomain.com -d yourdomain.com -w /usr/local/apache/autossl_tmp --debug 2

13
CentOS 7 Problems / Re: AutoSSL is not working with DigitalOcean DNS
« on: September 09, 2018, 12:22:02 PM »
None of DNS services (AWS, Google, Cloudflare etc) pointing directly to server.

It was working couple months ago. I believe if CWP does not check DNS it will work.

14
CentOS 7 Problems / AutoSSL is not working with DigitalOcean DNS
« on: September 09, 2018, 12:07:11 AM »
I want to install SSL with new SSL sertifcates screen

1- I'm testing pure HTML site without htaccess file.
2- Site is working with in it's domain. But it's giving this error:

"DNS of your domain doesn't point to this server or you have htaccess restrictions"

Digitalocean DNS IP address is NOT directly pointing my server IP. I think because of CWP thinks this domain is not pointing this server. I couldn't migrate to new server because of problem.

Best Regards, Thanks

15
/var/log/cwp/account_transfer.log

2018-03-15 16:26:28 Verifying...!
2018-03-15 16:26:28 Initial process kobida
2018-03-15 17:13:25 Verifying...!
2018-03-15 17:13:25 Initial process kobida
2018-03-15 17:14:54 Verifying...!
2018-03-15 17:14:54 Initial process kobida
2018-03-15 17:15:35 Verifying...!
2018-03-15 17:15:35 Initial process kobida
2018-03-15 17:16:52 Verifying...!
2018-03-15 17:16:52 Initial process kobida
2018-03-15 17:21:57 Verifying...!
2018-03-15 17:21:57 Initial process kobida

Pages: [1] 2