Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - andrereyes_mzt

Pages: [1]
1
I actually have the same question, how to allow IP Change, it is very inconvenient for me too.

2
Hi,

I am having trouble using CWP User portal trying to create an email account for a sub-domain, I get the notification that the account has been created successfully, but it is never listed, neither accessible.

I used the CWP Admin portable to create the email account for the sub-domain successfully, when I access CWP User portal, I can see 2 accounts listed, the first my admin account, and then my sub domain email account, but the count shows only 1 of 10 allowed.




 

3
CentOS-WebPanel GUI / Re: login issue from Dynamic IP login
« on: July 13, 2019, 08:47:46 AM »
I have the same issue, I use a satellite provider for my internet connection.

My provider has a dynamic IP that changes constantly, I cannot even login unless I am using a VPN.

I read the wiki but does not offer any solution, I there any way to deactivate/override CWP to do not give and Invalid Session when using a dynamic IP

4
CentOS-WebPanel GUI / Re: Does "CWPpro Terminal" work for you?
« on: July 13, 2019, 08:34:32 AM »
Hi,

CWP Pro Terminal works fine for me, the first time took a little longer to start, I remember it installed additional software.


5
Softaculous / Re: Unauthorised web access
« on: July 02, 2019, 05:30:23 PM »
I did the manual fix as suggested here, worked for a few days, but I'm getting again the same message "Unauthorised web access".

CWPpro version: 0.9.8.842

I'm wondering if there will be a permanent fix soon.

6
CentOS-WebPanel GUI / Re: File Manager: FTP upload problem
« on: January 12, 2019, 04:09:37 AM »
I have the issue, how did you solved it?

Just disable the mod_security for your domain.

I did, and I even uninstalled mod security and the problem persist.

7
What does PHP Setttings> PHP info show?

Show the same information as /usr/local/php/php.ini that apply to apache server, but the same settings do not apply to cwpsrv, php is stored in a different place and there no way to know the actual php values as in phpinfo() that cwpsrv is using.

Whats's in /usr/local/php/php.ini
/usr/local/php/php.ini does not apply for cwpsrv

/usr/local/cwp/php71/php.ini & //use/local/cwp/php/php.ini are set to

memory_limit = 128M
post_max_size = 64M
upload_max_filesize = 64M
max_file_uploads = 20



8
Hi,

I disabled the rules 210230, 210240, 243930, 221270 in mod_Security, I did not get more errors on the log, and still did not work.
I uninstalled mod_security and still did not work.

Files above 2MB will not upload using the file manager.

I am open to any suggestions. 

9
CentOS-WebPanel GUI / Re: CWP.USER PHP.INI not stored on the right folder
« on: January 08, 2019, 09:53:45 PM »
Hi,

I found the file but I have different settings,

Code: [Select]
<IfModule mod_suphp.c>
suPHP_UserGroup andresre andresre
suPHP_ConfigPath /home/andresre
</IfModule>

10
CentOS-WebPanel GUI / Re: File Manager: FTP upload problem
« on: January 08, 2019, 08:43:17 PM »
I have the issue, how did you solved it?

11
CentOS-WebPanel GUI / CWP.USER PHP.INI not stored on the right folder
« on: January 08, 2019, 07:47:48 PM »
When I login to my domain using CWP User, I can edit my php.ini file (CWP settings -> Edit Php.ini) for my website, but this changes only apply to one folder of my website (/home/andresre/public_html), and doesn't apply to the sub-folders. 

After placing the php.ini in the main folder /home/andresre then changes will apply to all sub-folders on my website.

Shouldn't the php.ini file be stored on "/home/username" folder instead directly by CWP so changes apply to all website instead of having to copy php.ini to every sub-folder? 

12
Im using the file manager on CWP (/admin/fileManager2.php), every time I try to upload a file over 2MB, the file manager indicated the file has been uploaded sucessfully, but after refreshing the directory there is nowhere to be found, I tried with files smaller than 2 Mb and they worked fine.

I though it was a problem with PHP, so I went to edit /usr/local/cwp/php71/php.ini, I didn't change anything as settings seems right.
I have also review /usr/local/cwp/php/php.ini, and settings are fine too.

post_max_size = 64M
upload_max_filesize = 64M
max_file_uploads = 20

I am not sure were else do I have to look, as I cannot find more information in how to fix this issue.

13
Updates / Re: Misconfiguration in 0.9.8.98 ???
« on: November 04, 2016, 12:02:53 PM »
I am having the same issue with 0.9.8.80, I already restarted my server and still the same.

Any other suggestion?

14
Backup / Re: Daily backup...
« on: August 16, 2016, 09:52:45 AM »
I am having the same issue for a few days, I haven't change the password, I did upgrade to MariaDB.
I can access using phpAdmin with the same password as before.

Wondering if you find out how to solve this issue?

Pages: [1]