Author Topic: CWP Erro ssl domain  (Read 969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
CWP Erro ssl domain
« on: March 22, 2021, 04:23:08 PM »
I'm having trouble installing ssl.
every time I try to make the same mistake
even deleting everything and reinstalling the cwp always gives the same error for all domains that I enter

Do not install ssl and always give the same error.

[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] Running cmd: issue
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] _main_domain='xxxx.com.br'
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] _alt_domains='no'
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] Using config home:/root/.acme.sh
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] default_acme_server
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] ACME_DIRECTORY='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/directory'
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] DOMAIN_PATH='/root/.acme.sh/cwp_certs/xxxx.com.br'
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] Using ACME_DIRECTORY: https://acme-v02.api.letsencrypt.org/directory
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] _init api for server: https://acme-v02.api.letsencrypt.org/directory
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] GET
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] url='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/directory'
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] timeout=
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] _CURL='curl --silent --dump-header /root/.acme.sh/http.header  -L  -g '
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] ret='0'
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] ACME_KEY_CHANGE='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/key-change'
[Mon Mar 22 14:10:32 -02 2021] ACME_NEW_AUTHZ
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] ACME_NEW_ORDER='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/new-order'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] ACME_NEW_ACCOUNT='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/new-acct'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] ACME_REVOKE_CERT='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/revoke-cert'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] ACME_AGREEMENT='https://letsencrypt.org/documents/LE-SA-v1.2-November-15-2017.pdf'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] ACME_NEW_NONCE='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/new-nonce'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] ACME_VERSION='2'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] Using CA: https://acme-v02.api.letsencrypt.org/directory
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] _on_before_issue
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] _chk_main_domain='xxxx.com.br'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] _chk_alt_domains
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] Le_LocalAddress
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] d='xxxx.com.br'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] Check for domain='xxxx.com.br'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] _currentRoot='/usr/local/apache/autossl_tmp/'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] d
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] config file is empty, can not read CA_KEY_HASH
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] Using config home:/root/.acme.sh
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] ACME_DIRECTORY='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/directory'
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] _init api for server: https://acme-v02.api.letsencrypt.org/directory
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] Only RSA or EC key is supported. keyfile=/root/.acme.sh/ca/acme-v02.api.letsencrypt.org/account.key
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] _on_issue_err
[Mon Mar 22 14:10:33 -02 2021] Please check log file for more details: /root/.acme.sh/acme.sh.log