Author Topic: Already paid for pro, but its no activated  (Read 5293 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Already paid for pro, but its no activated
« on: January 01, 2022, 04:34:23 AM »
Hi, I already paid for pro for a year but it's still not activated on my ip after 10 days. I purchased it on 21st Dec.

Offline
*
Re: Already paid for pro, but its no activated
« Reply #1 on: January 01, 2022, 02:09:40 PM »
Anybody does care for the users?

Offline
***
Re: Already paid for pro, but its no activated
« Reply #2 on: January 02, 2022, 01:48:37 AM »
you sure you have added the IP of the server that has the cwp pro installed on?

Offline
*
Re: Already paid for pro, but its no activated
« Reply #3 on: January 25, 2022, 05:35:58 AM »
You need to login into your client area.

https://support.centos-webpanel.com/clientarea.php

Click on

Your Active Products/Services Licenses - CWPpro

You should see the IP address for your server. This has to match your CWP Settings -> IP Manager.

You can check here:

https://www.centos-webpanel.com/ip/

Enjoy!


Offline
***
Re: Already paid for pro, but its no activated
« Reply #4 on: January 25, 2022, 10:17:44 AM »
You can check here:

https://www.centos-webpanel.com/ip/

Enjoy!

This shows the IP of your local internet, nothing to do with server's ip..

Offline
*
Re: Already paid for pro, but its no activated
« Reply #5 on: January 25, 2022, 09:16:34 PM »
Yeah. If you log in to the actual server it will work. So .....
If you run it from your personal computer, of course, it will show your IP address.

It's more information for the ones that don't know.

Offline
*
Re: Already paid for pro, but its no activated
« Reply #6 on: January 30, 2022, 04:10:19 PM »
did you check your server ip and centos pro entered same IP ?
did you restart cwp services ?

Offline
*
Re: Already paid for pro, but its no activated
« Reply #7 on: February 12, 2022, 11:46:13 AM »
I ran this to activate it
sh /scripts/update_cwp

Offline
*
Re: Already paid for pro, but its no activated
« Reply #8 on: December 17, 2023, 01:35:43 PM »
I purchased a license on 10/12/2023 and it stopped working after 2 days when I opened a ticket in the support they were not helping me first they said my license expired on 10/12/2023 exactly the date when I purchased a license when I told him that it was my purchase date so he told me I am sending this matter to billing team, Billing team told me that your license is activated. But it's not working and still support team is still not helping me they told me my server is not responding then I recorded a video and sent it to them after the video they told me to whitelist an IP and add 2 TCP ports After doing this problem still exist and when I told them that issue is not resolving they replied everything is fine from our side and the problem still exist. 

Offline
****
Re: Already paid for pro, but its no activated
« Reply #9 on: December 18, 2023, 04:56:54 PM »
@delloweb

Send me a PM with your server's base IP.
I can add it to our reseller portal, and see if we can get it working for you.