Author Topic: Constantly logged out  (Read 6971 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Constantly logged out
« on: September 17, 2015, 02:40:26 PM »
I just installed CWP on a Centos 6.7 64bit system.  When I login to the web panel, the system keeps auto logging me out every few seconds where it is preventing me from doing anything.  I constantly get the login box every few seconds. I have tried using google chrome and firefox browser but the issue is still happening. Please advise.

Offline
*****
Re: Constantly logged out
« Reply #1 on: September 30, 2015, 04:46:17 PM »
Hi.

Unfortunately, we never have same issue.
Could you maybe write more details?
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Constantly logged out
« Reply #2 on: September 30, 2015, 06:38:28 PM »
system will logout you if you have changed your IP address, that means that you need to check your connection.
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Constantly logged out
« Reply #3 on: September 26, 2019, 03:57:27 PM »
I'm also facing the same issue. You can't stay logged in. You try to click anything in the control panel and you're logged out. I have not changed IPs at all. Very disturbing and I can see multiple people complain about it with no solution.

Offline
*
Re: Constantly logged out
« Reply #4 on: September 27, 2019, 12:16:40 AM »
I'm also facing the same issue. You can't stay logged in. You try to click anything in the control panel and you're logged out. I have not changed IPs at all. Very disturbing and I can see multiple people complain about it with no solution.

just clear cache , it's work for me , and sometime from ISP try to change your IP it's also work

Offline
*
Re: Constantly logged out
« Reply #5 on: September 27, 2019, 01:02:40 PM »
I've experienced that before, it is/was for me, Browser cache related..

I tend to use firefox (developers edition) in incognito mode entirely just for CWP now..

hope that helps.
X
 

Offline
*
Re: Constantly logged out
« Reply #6 on: September 27, 2019, 08:49:00 PM »
I changed Browsers and something suggested that I use Opera and it logged me out. But then I remembered that Opera has a VPN. I turned on the VPN and does not log me out. Once in a while it fails to login. But that's okay, it's working after all.

However, after 24 hours from my first login using Google Chrome, I tried once more and it did not log me out. But when I try to access security settings it logs me out. Went back to Opera using VPN and it logged me out.

Then I remembered I had BRAVE, a very aggressive version of Google Chrome. I tried it and the user experience is out of this world. Fast logins, and able to access all sections of the Control Panel and even stay longer online without being logged out.

Offline
*
Re: Constantly logged out
« Reply #7 on: May 17, 2020, 06:50:59 PM »
I'm trying to make the switch from cPanel to cwp7 and running into this sort of issue. I finally managed to get SSL working with the built-in Letsencrypt setup. No problems there, just took forever for DNS to propogate so that the SSLs could be issued.

But... after my hostname and services ssl's were updated, i started getting kicked out after login. I could log in just fine, but then any next request i was redirected bakc to login page. Tried different browsers, flushing cache, the normal routine. Nothing.

Poked around via SSH and found this.. /usr/local/cwpsrv/logs/error_log.

> tail -f /usr/local/cwpsrv/logs/error_log

[root@c1 logs]# tail -f error_log
2020/05/17 11:40:19 [notice] 845#0: *318 rewritten data: "/v1/index.php", args: "method=", client: 127.0.0.1, server: localhost, request: "POST /v1/loginfail/ HTTP/1.1", host: "127.0.0.1:2302                       "
2020/05/17 11:40:19 [info] 845#0: *318 client 127.0.0.1 closed keepalive connection
2020/05/17 11:40:19 [error] 846#0: *269 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Warning:  session_destroy(): Trying to destroy uninitialized session in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/                       login/index.php on line 0
PHP message: PHP Notice:  Undefined variable: [obfuscated] in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/login/index.php on line 0
PHP message: PHP Notice:  Undefined variable: [obfuscated] in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/login/index.php on line 0
PHP message: PHP Notice:  Undefined variable: [obfuscated] in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/login/index.php on line 0
PHP message: PHP Notice:  Undefined variable: [obfuscated] in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/login/index.php on line 0
PHP message: PHP Notice:  Undefined variable: [obfuscated] in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/login/index.php on line 0
PHP message: PHP Notice:  Undefined index: intended in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/login/index.php on line 0
PHP message: PHP Notice:  Undefined index: intended in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/login/index.php on line 0" while reading response header from upstream, client: 172.58.38.220, serv                       er: localhost, request: "GET /login/?acc=logon HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/usr/local/cwp/php71/var/sockets/login.sock:", host: "149.28.210.107:2083", referrer: "https://149.28.210.1                       07:2083/"
2020/05/17 11:45:29 [notice] 845#0: *389 "^/v1/([^/]+)/?$" matches "/v1/loginfail/", client: 127.0.0.1, server: localhost, request: "POST /v1/loginfail/ HTTP/1.1", host: "127.0.0.1:2302"
2020/05/17 11:45:29 [notice] 845#0: *389 rewritten data: "/v1/index.php", args: "method=", client: 127.0.0.1, server: localhost, request: "POST /v1/loginfail/ HTTP/1.1", host: "127.0.0.1:2302"
2020/05/17 11:45:29 [info] 845#0: *389 client 127.0.0.1 closed keepalive connection
2020/05/17 11:45:29 [error] 845#0: *387 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Notice:  Undefined index: intended in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/login/index.php on line 0
PHP message: PHP Notice:  Undefined index: intended in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/login/index.php on line 0" while reading response header from upstream, client: 172.58.38.220, server: localhost, request: "GET / HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/usr/local/cwp/php71/var/sockets/login.sock:", host: "149.28.210.107:2083"
2020/05/17 11:45:40 [notice] 845#0: *407 "^/v1/([^/]+)/?$" matches "/v1/valid_user/", client: 127.0.0.1, server: localhost, request: "POST /v1/valid_user/ HTTP/1.1", host: "127.0.0.1:2302"
2020/05/17 11:45:40 [notice] 845#0: *407 rewritten data: "/v1/index.php", args: "method=", client: 127.0.0.1, server: localhost, request: "POST /v1/valid_user/ HTTP/1.1", host: "127.0.0.1:2302"
2020/05/17 11:45:40 [info] 845#0: *407 client 127.0.0.1 closed keepalive connection




I believe my problem involves a broken reference to the old SSL in the Apache/Nginx default setup that didn't get updated on SSL swaps.

I will be attempting to fix this and if so, i'll post an update. This could be a bug in that SSL changes from fresh install to letsencrypt and changing hostname could trigger this problem.