Author Topic: Spamassassin does not work for all domains  (Read 4720 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Spamassassin does not work for all domains
« on: March 30, 2016, 09:35:58 AM »
Hi,
I have one occount with multiple domains.
Each domain have multiple mailboxes.
I have recently rebuilt postfix with spamassassin and it works only for one of my domain (and all its mailboxes).
I don't have any spamassassin header in the incoming mail of other domains (but I have amavis header on all domains).
Why this happen? Is there any configuration file that I can check?
Thanks

Offline
*
Re: Spamassassin does not work for all domains
« Reply #1 on: March 30, 2016, 10:52:15 AM »
I reply to myself:
there is a bug in amavis configuration in etc/amavisd.conf.
On line 50 there is
@local_domains_maps = ( [".$mydomain"] );

the  var $mydomain is initialized at line 20 and it is equal to domain name specified in cwp postfix build options.

I have manually pushed all my domain in the array in this way:
@local_domains_maps = ( [".mydomain1.it",".mydomain2.it",".mydomain3.it", ".myotherdomainetc.it"] );

now spamassassin works on all my domains.

My question now is if there is any way to specify all domains in the array without manually write them.
I have tryed with "*" but it doesn't work.


Offline
*
Re: Spamassassin does not work for all domains
« Reply #2 on: August 22, 2016, 12:32:33 PM »
Yes, use "@local_domains_maps =  ['.'];"

Offline
*
Re: Spamassassin does not work for all domains
« Reply #3 on: August 22, 2016, 01:06:35 PM »
Yes, use "@local_domains_maps =  ['.'];"

This means all domains? This should be the default then...