Author Topic: Service Status (not started)  (Read 4773 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Service Status (not started)
« on: April 01, 2016, 12:39:39 AM »
Hello,

After installing panel i have problem whit service status, here is image:



I have this yellow color, and when i restart service, color is still same.


Offline
*
Re: Service Status (not started)
« Reply #1 on: April 01, 2016, 01:11:41 PM »
this is because your don't use english version of the centos, you need to use english version for full functionality.
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Service Status (not started)
« Reply #2 on: April 01, 2016, 02:43:15 PM »
Can language make problem like this:
http://forum.centos-webpanel.com/apache/500-internal-server-error-(after-adding-domain)/msg6373/?topicseen#msg6373


My data center do not provide english version :(

Offline
*****
Re: Service Status (not started)
« Reply #3 on: April 02, 2016, 05:15:00 AM »
reinstall the os and install cwp manually