Author Topic: Since I upgraded to CWP Pro  (Read 5813 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Since I upgraded to CWP Pro
« on: January 05, 2017, 07:28:02 PM »
Hello,

Since I upgraded to CWP Pro a couple of days ago I have a problem with the fire wall. It says disabled but when I click to enable firewall it says it is already enabled.

This is the output when I click on Enable Firewall:

[root@server ~]# csf -e
csf and lfd are not disabled!

Can anyone help me with this issue here? Ever since upgrade I had this if I cant fix this I will have to go back regular.

Thank you
« Last Edit: January 05, 2017, 07:31:02 PM by Testlab »

Offline
*
Re: Since I upgraded to CWP Pro
« Reply #1 on: January 12, 2017, 09:42:11 AM »
Hi,

I don't use the paid version, but just wonder if you have IPSET enabled on your server?
check the log files to see if there is any typo error when you modified the firewall config....

Offline
*
Re: Since I upgraded to CWP Pro
« Reply #2 on: January 12, 2017, 01:53:23 PM »
command "service lfd status" is showing ?
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services