Author Topic: Please I have problem No Loader is installed. Please contact support.  (Read 14849 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Hello,, please how can fix this problem,, everytime I want to login to my panel I have this message and nothing open ,,
http://xxxx.com:2030
and white page write this problem : No Loader is installed. Please contact support.

please help me

Offline
*
please I can't login to port 2030

what I should to do ?

Offline
*
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
GOD BLESS YOU BROTHER

I will try it

Offline
*
Indeed! I had this issue just now and doing all the steps in that guide fixed the
"No Loader is installed. Please contact support" error!

Thank you so much!
Trying to help people :)
Chords and Lyrics

Offline
*
Re: Please I have problem No Loader is installed. Please contact support.
« Reply #5 on: April 03, 2017, 05:38:40 PM »
Hello,, please how can fix this problem,, everytime I want to login to my panel I have this message and nothing open ,,
http://xxxx.com:2030
and white page write this problem : No Loader is installed. Please contact support.

please help me


For you fix it just do this in your ssh

yum -y install wget
yum -y update
reboot

Enjoy

Offline
*
Re: Please I have problem No Loader is installed. Please contact support.
« Reply #6 on: March 02, 2019, 07:53:42 PM »
Info added
http://wiki.centos-webpanel.com/no-loader-is-installed-please-contact-support

I am facing this issue on centos 6.9, can't access GUI even after following above mentioned fix.

Following : 
Code: [Select]
/usr/local/cwp/php71/bin/php -v
gives :
Code: [Select]
/usr/local/cwp/php71/bin/php -v
PHP 7.0.32 (cli) (built: Oct 10 2018 06:45:52) ( NTS )
Copyright (c) 1997-2017 The PHP Group
Zend Engine v3.0.0, Copyright (c) 1998-2017 Zend Technologies
    with the ionCube PHP Loader (enabled) + Intrusion Protection from ioncube24.com (unconfigured) v10.2.4, Copyright (c) 2002-2018, by ionCube Ltd.

Any suggestion ?
 

Offline
*
After
Code: [Select]
yum -y update
sh /scripts/update_ioncube
service cwpsrv reload

I have HTTP ERROR 500

ioncube installed
Code: [Select]
PHP 7.2.30 (cli) (built: Apr 29 2020 05:07:56) ( NTS )
Copyright (c) 1997-2018 The PHP Group
Zend Engine v3.2.0, Copyright (c) 1998-2018 Zend Technologies
    with the ionCube PHP Loader (enabled) + Intrusion Protection from ioncube24.com (unconfigured) v10.3.2, Copyright (c) 2002-2018, by ionCube Ltd.