Author Topic: Php Not working  (Read 771 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Php Not working
« on: October 07, 2019, 12:00:09 PM »
Hello,

I'm a big problem, my server works well for many days, and sudenly php not works, when I go to Php selector all php version is in red.

My configuration it's Nginx & Apache.
When I go to cwp admin in php-info it display well, bu if I copy php file with phpinfo(); they don't display, it display error 503 Service Unavailable
 
I try to restart Nginx, it's my log messages file:
Oct  7 13:45:24 ns520462 systemd: Stopping nginx - high performance web server...
Oct  7 13:45:24 ns520462 systemd: Stopped nginx - high performance web server.
Oct  7 13:45:24 ns520462 systemd: Starting nginx - high performance web server...
Oct  7 13:45:24 ns520462 nginx: nginx: [warn] the "ssl" directive is deprecated, use the "listen ... ssl" directive instead in /etc/nginx/conf.d/hostname-ssl.conf:8
Oct  7 13:45:24 ns520462 nginx: nginx: [warn] the "ssl" directive is deprecated, use the "listen ... ssl" directive instead in /etc/nginx/conf.d/vhosts/lachineuse.com.ssl.conf:8
Oct  7 13:45:24 ns520462 nginx: nginx: [warn] the "ssl" directive is deprecated, use the "listen ... ssl" directive instead in /etc/nginx/conf.d/vhosts/themeastral.net.ssl.conf:8
Oct  7 13:45:24 ns520462 systemd: Started nginx - high performance web server.
Oct  7 13:46:01 ns520462 systemd: Started Session c439 of user root.
Oct  7 13:47:01 ns520462 systemd: Started Session c440 of user root.
Oct  7 13:47:43 ns520462 clamd: SelfCheck: Database status OK.

For Apache:
Oct  7 13:51:35 ns520462 systemd: Stopped Web server Apache.
Oct  7 13:51:35 ns520462 systemd: Starting Web server Apache...
Oct  7 13:51:35 ns520462 apachectl: [Mon Oct 07 13:51:35.172080 2019] [so:warn] [pid 3711:tid 140469397518208] AH01574: module http2_module is already loaded, skipping
Oct  7 13:51:35 ns520462 systemd: Started Web server Apache.
Oct  7 13:52:01 ns520462 systemd: Started Session c446 of user root.

I try to rebuild server and host, but all php versions is always in red.
Are you an idea for the solution of problem?

Offline
*
Re: Php Not working
« Reply #1 on: October 07, 2019, 03:53:12 PM »
In fact the problem it's only if I select nginx->apache->php-fpm, if I select nginx->apache->php-cgi my site works.
Why if I select nginx->apache->php-fpm, I have 503 error Service Unavailable ?

Thanks for your returns

Offline
*
Re: Php Not working
« Reply #2 on: October 07, 2019, 04:45:56 PM »
before you post anything give a minute of your time to "search"

read this : http://forum.centos-webpanel.com/updates/please-do-not-update-my-cwp-without-my-consent/msg26214