Author Topic: List Accounts not showing the accounts list  (Read 2784 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
List Accounts not showing the accounts list
« on: December 05, 2019, 01:08:31 AM »
Hi all,

is anyone encountered this problem.. When try to display List Accounts from menu User Accounts > List Accounts , for my panel only show the number of accounts..not showing the entire list of accounts.. it shows blank table only..
how can i solve this problem.. anyone can help?

refer this image attachment for details
https://unimapedumy-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/zairizainon_unimap_edu_my/EeDPArFLO7JMlDSsaWD0R9IBbrm0_qVzSS0D9P-1JeVEDg?e=Vob3Ls

many thanks


Offline
***
Re: List Accounts not showing the accounts list
« Reply #1 on: December 05, 2019, 01:28:45 PM »
CWP6?  Wow. 

Offline
*
Re: List Accounts not showing the accounts list
« Reply #2 on: December 05, 2019, 10:39:00 PM »
yes.. CWP6.. can anyone help?

Offline
*
Re: List Accounts not showing the accounts list
« Reply #3 on: December 15, 2019, 09:53:48 AM »

I also have that problem, it doesn't show me the users, (I have the latest PRO version) but with that message.

DataTables warning: table id=dataTables-examplemail - Invalid JSON response. For more information about this error, please see http://datatables.net/tn/1

Offline
*
Re: List Accounts not showing the accounts list
« Reply #4 on: December 15, 2019, 10:24:20 AM »
Answer me:
https://srv.xxx:2083/cwp_123456789/user/user/index.php?module=email_accounts&acc=pipe&op=list

Quote
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">....

But a new, well-functioning CWP responds:

Quote
{"sEcho":0,"iTotalRecords":0,"iTotalDisplayRecords":25,"aaData":[]}

It seems that the session is rejected, you should review it :).

Greetings

Offline
*
Re: List Accounts not showing the accounts list
« Reply #5 on: January 27, 2020, 11:04:57 AM »
I have the same issue that zairizainon,...

Any fix for this?

Thanks.
Regards.
JM