Author Topic: SSL Invalid After Rebuild  (Read 301 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
SSL Invalid After Rebuild
« on: December 30, 2019, 09:37:51 AM »
Dear all,
I am using CWP7 pro.  I have tried to add 2 more vHost domains.  However, after rebuild & restart the web service, all website of 443 is not working.  The only 1 vHost website in WordPress is now the default CWP - Http test page.

I have checked:
1. 443 port is opened at the CWP and the firewall is never blocking 443
2. the /home/1stsite/public_html is still containing WordPress stuff - but showing me http test page.
3. DNS is fine because showing me the HTTP test page.  Also, the FTP (no SSL) is still running with the 1st site.
4. Certificate files are still there.  1st site SSL was just re-generated and reboot.

I have tried reboot and/or restart the web service but the problem is still there.

Thanks.
Music Tutor

Offline
*****
Re: SSL Invalid After Rebuild
« Reply #1 on: December 30, 2019, 11:58:43 AM »
Hello, what webserver configuration do you use? If there is Apache only, check the files into /usr/local/apache/conf.d/vhosts/
Also, check if you did not install httpd via CentOS repo instead cwp-httpd
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: SSL Invalid After Rebuild
« Reply #2 on: December 30, 2019, 01:51:49 PM »
Thanks for your reply.
It's Apache only.  However, the 1st website was running well for months.  (root+1st website as vhost)
But I have added 2 websites today.  I have checked the vhost with the path valid.

There are 2 files for each site.
site1.com.conf
site1.com.ssl.conf

Offline
*****
Re: SSL Invalid After Rebuild
« Reply #3 on: December 30, 2019, 02:34:42 PM »
It must be investigated. Something went wrong I guess.
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services