Author Topic: My CSF Fireqall is not starting  (Read 3477 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
My CSF Fireqall is not starting
« on: January 25, 2020, 01:45:51 PM »
I have CWP7 installed on my VPS. Till today the firewall is working fine but from today morning its showing Firewall is Disabled. On clicking on Enable FIrewall it loads new page and than displays

[root@server ~]# csf -e
csf and lfd are not disabled!


than nothing.

Offline
*****
Re: My CSF Fireqall is not starting
« Reply #1 on: January 25, 2020, 02:21:51 PM »
Try to check with the commands:

Code: [Select]
systemctl status lfd
systemctl restart lfd csf
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: My CSF Fireqall is not starting
« Reply #2 on: February 28, 2020, 12:02:12 PM »
I just faced t he same issue in one of my server. Tried to re-enable it but it failed & got the error [root@server ~]# csf -e
csf and lfd are not disabled!... Why this happen? Also my BIND DNS Server turned off by itself . All my sites went down.

This is the 3rd time my bind server is turning off.

Offline
*****
Re: My CSF Fireqall is not starting
« Reply #3 on: February 28, 2020, 12:14:36 PM »
open you own topic with the detailed report.