Author Topic: Issue with Hostname not resolving  (Read 11665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Issue with Hostname not resolving
« on: May 03, 2016, 02:30:24 AM »
(Not sure if this is the correct sub board. Seen a few hostname issues here but further off then what I am dealing with.)

Greetings,

I am currently having issues with my hostname resolving to the correct ip. It's just showing up blank and the domain I created is having errors currently in the db fields.

Your Hostname is: host.shxx.us (removed most of the domain name) and it resolves to IP:
rDNS/PTR = ; <<>> DiG 9.8.2rc1-RedHat-9.8.2-0.37.rc1.el6_7.7 <<>> -x +short @8.8.8.8;; global options: +cmd;; Got answer:;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NXDOMAIN, id: 6484;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 0;; QUESTION SECTION:;+short.in-addr.arpa. IN PTR;; AUTHORITY SECTION:in-addr.arpa. 1770 IN SOA b.in-addr-servers.arpa. nstld.iana.org. 2015073489 1800 900 604800 3600;; Query time: 25 msec;; SERVER: 8.8.8.8#53(8.8.8.8);; WHEN: Tue May 3 02:02:55 2016;; MSG SIZE rcvd: 105

File: /etc/hosts
127.0.0.1   localhost localhost.localdomain localhost4 localhost4.localdomain4
::1         localhost localhost.localdomain localhost6 localhost6.localdomain6
63.141.250.66 host.shaxx.us
127.0.0.1 autoreply.host.shaxx.us

Ip works fine resolving on it's own but not the domain.

Host records (by server):

Host shaxxx.us.nocix.net not found: 5(REFUSED)


Not sure if it's just the Domain Register hasn't caught up and the ip taking it's time resolving or it's a setting on the server I need to change?

Chris

Offline
*****
Re: Issue with Hostname not resolving
« Reply #1 on: May 03, 2016, 06:47:52 AM »
i'll recommend you to use the free dns service provided by cwp or use cloudflare dns only

Offline
*
Re: Issue with Hostname not resolving
« Reply #2 on: May 03, 2016, 03:12:10 PM »
i'll recommend you to use the free dns service provided by cwp or use cloudflare dns only

Hi Sandeep,

Would it be the nameservers that's causing the hostname not to resolve?

Offline
*****
Re: Issue with Hostname not resolving
« Reply #3 on: May 03, 2016, 03:37:02 PM »
its a dns issue probably the nameserver

Offline
*
Re: Issue with Hostname not resolving
« Reply #4 on: May 03, 2016, 03:44:01 PM »
Here is an image I just took when checking records.

http://puu.sh/oESz2/cbbf5ea5f1.png

both nameservers are showing addresses. Main Domain name isn't and it's not even registering a hostname inside the main domain. Examples below:

http://puu.sh/oESEA/410b77812a.png
http://puu.sh/oESGm/2847aac6c7.jpg

I did add manually host.shadowfleetrpg.us in with no change.

nameserver 1 record:

http://puu.sh/oESL3/84219c93b0.jpg

Nameserver 2 record:

http://puu.sh/oESMl/30e585ac97.jpg

Not sure why this error appearing. Just showed up today:


Notice: Undefined offset: 3 in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/modules/zone_editor.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 98

Offline
*****
Re: Issue with Hostname not resolving
« Reply #5 on: May 03, 2016, 05:22:40 PM »
http://leafdns.com/ check it here