Author Topic: adding subdomain does not create folder  (Read 595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
adding subdomain does not create folder
« on: March 25, 2020, 07:02:52 PM »
Using CWP7Pro I've added a subdomain and the folder structure doesn't get created although it reports success. I see the vhost added and a record created in the subdomains table in the root_cwp database but the subdomain folder with the public_html folder doesn't get created. If I manually create them, it still doesn't work. The subdomain name is conveyok which is only 8 characters long. I don't find any errors in any logs. If I point a browser to the subdomain it goes to the main domain. Has anyone experienced this problem?

Offline
*
Re: adding subdomain does not create folder
« Reply #1 on: March 25, 2020, 07:51:30 PM »
Well, solved it myself although I'm not sure what failed. After I manually added the subdomain/public_html and appended the additional subdomain path to the DocumentRoot in the vhost, it worked after restarting apache. Never had an error or found any log errors indicating why the Add Subdomain process didn't create the folders?

Offline
*
Re: adding subdomain does not create folder
« Reply #2 on: March 25, 2020, 07:59:43 PM »
Spoke too soon... Although that did resolve the path problem to the subdomain, when I tried to install the SSL cert it overwrites the vhost back to the root domain path. Guess I've got to dig deeper.

Offline
*
Re: adding subdomain does not create folder
« Reply #3 on: March 25, 2020, 08:32:22 PM »
Updating the record in the database with the full path to the subdomain corrected the SSL cert generation and writes the vhost correctly so I guess this is fixed although still have not determined why the Add Subdomain did not create the path folders correctly? Maybe this will help someone seeking help.

If anyone knows why this happened I would appreciate it?