Author Topic: All sites on server shows error 500. I did changed nothing  (Read 1332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
All sites on server shows error 500. I did changed nothing
« on: April 13, 2020, 05:47:22 AM »
Hello

All sites on server shows error 500. I did changed nothing

logs something like this

SoftException in Application.cpp:542: Could not execute script "/home/geek/public_html/index.php
Caused by SystemException in API_Linux.cpp:444: execve() for program "/opt/alt/php54/usr/bin/php-cgi" failed: Permission denied
End of script output before headers: index.php


does not depends on PHP version, only static files works. Please, urgently need help.

Offline
*****
Re: All sites on server shows error 500. I did changed nothing
« Reply #1 on: April 13, 2020, 06:01:38 AM »
hi check that if you've pro enabled.

Offline
*
Re: All sites on server shows error 500. I did changed nothing
« Reply #2 on: April 13, 2020, 06:11:52 AM »
sites backup after

chmod 755 /opt/alt/*/usr/bin/php-cgi
chmod 755 /opt/alt/*/usr/bin/php

the question is how could file modes be changed tonight? when I gone sleep everything was normal yet...

Offline
*****
Re: All sites on server shows error 500. I did changed nothing
« Reply #3 on: April 13, 2020, 06:20:30 AM »
you've pro license ?

Offline
*
Re: All sites on server shows error 500. I did changed nothing
« Reply #4 on: April 13, 2020, 06:25:47 AM »
you've pro license ?

I paid, but it switched off. I wrote another question here too

Offline
*****
Re: All sites on server shows error 500. I did changed nothing
« Reply #5 on: April 13, 2020, 06:26:51 AM »
run this update script to get the pro again
sh /scripts/update_cwp

Offline
*
Re: All sites on server shows error 500. I did changed nothing
« Reply #6 on: April 13, 2020, 06:47:11 AM »
I did, PRO is not back

but

[root@cwp2 alt]# ls -la /opt/alt/*/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 35422240 May 27  2017 /opt/alt/php53/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 39493800 Apr  9 23:53 /opt/alt/php54/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 39918728 May 27  2017 /opt/alt/php55/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 42957984 Jan 18  2019 /opt/alt/php56/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 43781360 Apr  9 23:31 /opt/alt/php70/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 45288576 Nov  1 22:51 /opt/alt/php71/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 49529080 Mar 24 16:12 /opt/alt/php72/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 49827920 Mar 24 16:19 /opt/alt/php73/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 35440752 Dec  7  2018 /opt/alt/php-fpm53/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 39466176 Dec  7  2018 /opt/alt/php-fpm54/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 42264200 Dec  7  2018 /opt/alt/php-fpm55/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 42956776 Feb  3  2019 /opt/alt/php-fpm56/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 43728888 Feb  3  2019 /opt/alt/php-fpm70/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 45287784 Nov  2 00:08 /opt/alt/php-fpm71/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 49526296 Mar 24 17:00 /opt/alt/php-fpm72/usr/bin/php
-r--r--r-- 1 root root 49825152 Mar 24 17:07 /opt/alt/php-fpm73/usr/bin/php


file modes are changed back

Offline
*****
Re: All sites on server shows error 500. I did changed nothing
« Reply #7 on: April 13, 2020, 02:10:31 PM »
then you didn't have pro
contact use via support

Offline
*
Re: All sites on server shows error 500. I did changed nothing
« Reply #8 on: April 13, 2020, 03:49:59 PM »
I have a problem even sending the message via form :) It is not being sending pressing the send message button. Will send you the personal message

Offline
*
Re: All sites on server shows error 500. I did changed nothing
« Reply #9 on: April 14, 2020, 08:54:56 AM »
today morning I found all my sites down with the same problem. Contact support form on centos-webpanel site is not working. I bought a PRO version and got daily problem instead of PRO version.