Author Topic: WebServers vhost templates not applied  (Read 1001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
WebServers vhost templates not applied
« on: April 26, 2020, 05:35:07 AM »
Centos 7
CWPpro version: 0.9.8.963

I saw this topic forwarding to contact the developers directrly http://forum.centos-webpanel.com/index.php?topic=8573.msg30138#msg30138
And this older one http://forum.centos-webpanel.com/index.php?topic=5908.msg20575#msg20575


I set my CWP to use nginx only





Next I follow this manual and create my templates
https://wiki.centos-webpanel.com/webservers-vhost-templates

Code: [Select]
/usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/conf/web_servers/vhosts/nginx/php-fpm/
default-gruz.stpl
default-gruz.tpl

Next I  save my template





I also get error
Code: [Select]
Notice: Undefined index: apache_template-type-default in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/modules/WebServers_conf.php on line 0





Next I check my vhosts here
Code: [Select]
/etc/nginx/conf.d/vhosts
The file pair is generated from
Code: [Select]
/usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/conf/web_servers/vhosts/nginx/php-fpm/default.tpl
/usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/conf/web_servers/vhosts/nginx/php-fpm/default.stpl

I also tried selecting predefined templates like
Code: [Select]
force-https - it still uses the
Code: [Select]
default.[s]tpl  pair.


Offline
*
Re: WebServers vhost templates not applied
« Reply #1 on: May 01, 2020, 12:33:32 PM »
I contacted the developers, but get nothing.

"all looks ok, you are probably mixing nginx+php-fpm vhost and PHP templates for php-fpm which are used with nginx.
Please check our docs and wiki for detailed info about templates."

They say it works, though it doesn't. I spent hours before my request and after checking. Just loosing time.

I'm frustrated.




Offline
***
Re: WebServers vhost templates not applied
« Reply #2 on: May 01, 2020, 06:00:59 PM »
Default vhost type should be set to php-fpm I believe.
Google Hangouts:  rcschaff82@gmail.com