Author Topic: Unable to issue AutoSSL  (Read 1144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Unable to issue AutoSSL
« on: May 05, 2020, 08:13:54 AM »
I get following error when I try to add autoSSL

Quote
Errors occurred on installation process.
- thulasiandthulasi.com
Error Message: [Tue May 5 04:10:42 EDT 2020] Multi domain='DNS:www.thulasiandthulasi.com,DNS:thulasiandthulasi.com' [Tue May 5 04:10:42 EDT 2020] Getting domain auth token for each domain [Tue May 5 04:10:46 EDT 2020] Getting webroot for domain='www.thulasiandthulasi.com' [Tue May 5 04:10:46 EDT 2020] Getting webroot for domain='thulasiandthulasi.com' [Tue May 5 04:10:46 EDT 2020] Verifying: www.thulasiandthulasi.com [Tue May 5 04:10:50 EDT 2020] www.thulasiandthulasi.com:Verify error:Invalid response from http://www.thulasiandthulasi.com/.well-known/acme-challenge/13O71HW4LasBkR6_st-iteaEy7iMDJOQIpW8E84n10w [185.205.209.231]: [Tue May 5 04:10:50 EDT 2020] Please check log file for more details: /root/.acme.sh/acme.sh.log

Log details

Quote
[Tue May  5 03:57:40 EDT 2020] url='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/chall-v3/4377463988/sCbqlg'
[Tue May  5 03:57:40 EDT 2020] payload='{}'
[Tue May  5 03:57:40 EDT 2020] POST
[Tue May  5 03:57:40 EDT 2020] _post_url='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/chall-v3/4377463988/sCbqlg'
[Tue May  5 03:57:40 EDT 2020] _CURL='curl -L --silent --dump-header /root/.acme.sh/http.header  -g '
[Tue May  5 03:57:41 EDT 2020] _ret='0'
[Tue May  5 03:57:41 EDT 2020] code='400'
[Tue May  5 03:57:41 EDT 2020] url='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/chall-v3/4377463986/PX9HYg'
[Tue May  5 03:57:41 EDT 2020] payload='{}'
[Tue May  5 03:57:41 EDT 2020] POST
[Tue May  5 03:57:41 EDT 2020] _post_url='https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/chall-v3/4377463986/PX9HYg'
[Tue May  5 03:57:41 EDT 2020] _CURL='curl -L --silent --dump-header /root/.acme.sh/http.header  -g '
[Tue May  5 03:57:42 EDT 2020] _ret='0'
[Tue May  5 03:57:42 EDT 2020] code='200'

Server IP is 185.205.209.50
185.205.209.231 is second IP

AutoSSL was working fine on this server. The domains with already assigned AUTOSSL working fine


Offline
***
Re: Unable to issue AutoSSL
« Reply #1 on: May 05, 2020, 01:02:47 PM »
You need more of the log.  No errors reported on that tail.  Try tail -n 50
Google Hangouts:  rcschaff82@gmail.com

Offline
*
Re: Unable to issue AutoSSL
« Reply #2 on: May 05, 2020, 03:05:20 PM »
Since I had couple of servers, I moved the domains to a different server.


Check records under dns is succesful.

I am now getting the issue

Quote
Some of the selected services will not be installed, due to DNS redirection problems.

Services that will be skipped: maindomain
Are you sure you want to continue?

« Last Edit: May 05, 2020, 03:20:45 PM by anandmys »

Offline
*
Re: Unable to issue AutoSSL
« Reply #3 on: May 05, 2020, 04:07:35 PM »
SOLVED.

Here is what worked for me

Quote
server {
   listen 173.249.22.198:443 ssl http2;
   server_name domain.com  www.domain.com;

I copied the entire server block to 2

1 without www and 1 with www

AutoSSL got applied