Author Topic: IPv6 keeps dissapearing  (Read 657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
**
IPv6 keeps dissapearing
« on: December 12, 2020, 09:44:21 PM »
It happened today again... When I checked the website with a browser, it went to the default page.

Looked at the vhost conf files, and the IPv6 that was manually entered was GONE, AGAIN.   >:(

Running CWPpro 0.9.8.1026 on CentOS 8.3.2011

Offline
*****
Re: IPv6 keeps dissapearing
« Reply #1 on: December 13, 2020, 06:07:36 AM »
well you need to create your own custom template and apply it to your user domains, in this way changes will be retained.
http://wiki.centos-webpanel.com/webservers-vhost-templates

Offline
**
Re: IPv6 keeps dissapearing
« Reply #2 on: December 13, 2020, 03:06:52 PM »
well you need to create your own custom template and apply it to your user domains, in this way changes will be retained.
http://wiki.centos-webpanel.com/webservers-vhost-templates

I see "%ip%:%apache_port%"

Where can I find what to put to IPv6?
Would it be - [%ipv6%]:%apache_port%

Offline
**
Re: IPv6 keeps dissapearing
« Reply #3 on: December 13, 2020, 04:21:24 PM »
Did the custom template, after restarting, the IP vanished again.
So I hard coded them into the template.

Problem is, I can access the IPv6 OK, but others can't.

I tried to even disable csf/lfd and Mod_Security to see if there was a config problem.
There are no other firewalls in place.

Others still can not connect to the IPv6.

I'm out of ideas now.
« Last Edit: December 13, 2020, 04:27:33 PM by Starburst »