Author Topic: Please I have problem No Loader is installed. Please contact support.  (Read 11500 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline
*
Hello,, please how can fix this problem,, everytime I want to login to my panel I have this message and nothing open ,,
http://xxxx.com:2030
and white page write this problem : No Loader is installed. Please contact support.

please help me

Offline
*
please I can't login to port 2030

what I should to do ?

Offline
*
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
GOD BLESS YOU BROTHER

I will try it

Offline
*
Indeed! I had this issue just now and doing all the steps in that guide fixed the
"No Loader is installed. Please contact support" error!

Thank you so much!

Offline
*
Re: Please I have problem No Loader is installed. Please contact support.
« Reply #5 on: April 03, 2017, 05:38:40 PM »
Hello,, please how can fix this problem,, everytime I want to login to my panel I have this message and nothing open ,,
http://xxxx.com:2030
and white page write this problem : No Loader is installed. Please contact support.

please help me


For you fix it just do this in your ssh

yum -y install wget
yum -y update
reboot

Enjoy

Offline
*
Re: Please I have problem No Loader is installed. Please contact support.
« Reply #6 on: March 02, 2019, 07:53:42 PM »
Info added
http://wiki.centos-webpanel.com/no-loader-is-installed-please-contact-support

I am facing this issue on centos 6.9, can't access GUI even after following above mentioned fix.

Following : 
Code: [Select]
/usr/local/cwp/php71/bin/php -v
gives :
Code: [Select]
/usr/local/cwp/php71/bin/php -v
PHP 7.0.32 (cli) (built: Oct 10 2018 06:45:52) ( NTS )
Copyright (c) 1997-2017 The PHP Group
Zend Engine v3.0.0, Copyright (c) 1998-2017 Zend Technologies
    with the ionCube PHP Loader (enabled) + Intrusion Protection from ioncube24.com (unconfigured) v10.2.4, Copyright (c) 2002-2018, by ionCube Ltd.

Any suggestion ?
 

Offline
*
After
Code: [Select]
yum -y update
sh /scripts/update_ioncube
service cwpsrv reload

I have HTTP ERROR 500

ioncube installed
Code: [Select]
PHP 7.2.30 (cli) (built: Apr 29 2020 05:07:56) ( NTS )
Copyright (c) 1997-2018 The PHP Group
Zend Engine v3.2.0, Copyright (c) 1998-2018 Zend Technologies
    with the ionCube PHP Loader (enabled) + Intrusion Protection from ioncube24.com (unconfigured) v10.3.2, Copyright (c) 2002-2018, by ionCube Ltd.