Author Topic: queue - 1 mail always  (Read 2997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
queue - 1 mail always
« on: August 15, 2015, 07:48:52 PM »
I make a new server and all works fine, but in dashboard, always show 1 email queue and in postfix (gui and prompt) no have anyone email.

In fast observation i make a simples test and, any mailbox works fine. some times send, but never receive

Offline
*****
Re: queue - 1 mail always
« Reply #1 on: September 11, 2015, 06:53:27 PM »
Hi.
Will be fixed in newest version.
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
***
Re: queue - 1 mail always
« Reply #2 on: December 08, 2015, 03:00:37 PM »
Hi

I have a similar problem to this thread except my queue on the dashboard always shows 0 . the attached image will show you what i mean, has anyone any ideas on how to fix this ?

I have tried rebuilding the mail server , and done all upgrades to the os , this is on version 0.9.8.10


Offline
*****
Re: queue - 1 mail always
« Reply #3 on: January 08, 2016, 12:04:22 PM »
Hello.

I'm afraid the images (your avatar and attached img) doesn't available for us.
You can ask me to solve any problem with your server for some money in pm  ;)
Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor
Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp

Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services