Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - pete-cwp

Pages: [1]
1
E-Mail / How to Handle Bounces
« on: February 09, 2019, 02:15:26 PM »
Hi,
Is there a way to check for bouncebacks , reason so i can ensure i dont repeatedly send to dead emails and end up blacklisted etc.
I am sure there is php script but when i look online they seem outdated.

Any info would be appreciated.

2
Updates / Problems with mariadb after updating cwp
« on: March 05, 2018, 10:20:34 PM »
Hi,
Is this correct ads i get lots of errors when trying to update mariadb since updating cwp

rpm -qa | grep mysql
mysql-server-5.1.73-7.el6.x86_64
mysql57-community-release-el6-7.noarch

It throws errors such as
Transaction Check Error:
  file /etc/my.cnf from install of mysql-community-server-5.7.21-1.el6.x86_64 conflicts with file from package
MariaDB-common-10.1.31-1.el6.x86_64

Basically i cannot seem to update mariadb from 5.1 to 5.5 , any ideas anyone ?

3
Updates / No Access via Webpage to CWp after Update
« on: March 05, 2018, 08:29:56 PM »
Hi,
I am stuck at minute as when i logged in it told me i cannot access panel and required update.
I followed the instructions and had initial couple of problems as http would not come on etc.
Now all my domains seem to be back online , mariadb is updated and working and all looks good.

To access my panel previously i used port 2030 but now when tryign to access i get this..
404 Not Found
cwpsrv

I have tried different ports in case its changed but i am unsure where to find it to see if it has changed , or is there something else i am missing ?
All teh domains are definately working and i tested they are accessing sql so all is running fine , i just cannot access panel.

any help would be appreciated :)

4
CentOS 7 Problems / is there limit on domain length
« on: August 27, 2017, 07:44:40 PM »
Hi,
I have my cwp all installed and have a few domains on it already and working fine , today i tried to add a domain and it kept throwing error..
Changing password for user *****.
passwd: all authentication tokens updated successfully.
Changing shell for *****.
Shell changed.

Warning! User Account ***** not added !!!

I can still add users as i tested another afterwards , only thing i can notice is that this is longer then other domain names , is there a length , or where can i see error log for this ?
I did try to  userdel -r *****    and try again but same result.
Length may be no issue but i could see nothing else obvious to cause it , any help greatly appreciiated.

Pages: [1]