Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - cazzone

Pages: [1]
1
CentOS-WebPanel Bugs / webftp_simple - Internal Server Error
« on: April 12, 2017, 12:05:25 PM »
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

After update from old CWP6 to new CWP 6

2
CentOS-WebPanel Bugs / Filemanager Create File - URGENT
« on: March 26, 2017, 02:16:10 PM »
After last update on CWP 6 and 7 (Fresh install) i cant create a file with FileManager:

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function [obfuscated]() in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/modules/file_manager.php:0 Stack trace: #0 /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/modules/file_manager.php(0): [obfuscated]('/root/file.test') #1 /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/modules/file_manager.php(0): [obfuscated]('file.test', '/root/') #2 /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php(0): unknown() #3 {main} thrown in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/modules/file_manager.php on line 0

3
CentOS-WebPanel Bugs / Firewall manager Disabled Bug
« on: December 03, 2016, 09:33:43 AM »
Firewall manager say always Firewall is Disabled but it is enabled =)


4
CentOS-WebPanel Bugs / Mysql (Maria DB) Mysql_manager NOT SHOW DATABASE
« on: October 18, 2016, 01:48:51 PM »
I have installed yesterday a new version of CWP but after some hours mysql_manager not show mysql database, user and not create it. Like a video demonstration:

https://mega.nz/#!ZpFgnRwb!Se7BrOMwSHCDaAll8MHdVheERKO-aKEGMAlU0H8CMyY

5
CentOS-WebPanel Bugs / API Error
« on: August 14, 2016, 02:30:50 PM »
I have create this two files in:

“/usr/local/cwp/.conf/api_allowed.conf”
“/usr/local/cwp/.conf/api_key.conf”

api_allowed.conf = 2.2xx.xxx.xxx (my remote ip static)
api_key.conf = 1b6b17fe8e57a1 (create manualy)

result url:

5.1xx.xxx.xxx:2030/api/?key=1b6b17fe8e57a1&api=account_unsuspend&username=hosting

result = Allowed IP's not set or you don't have access!

6
CentOS-WebPanel Bugs / PostFix Bug Urgent
« on: November 15, 2015, 10:10:01 PM »
Notice: Undefined offset: 0 in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/modules/mail_queue.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 6

No email was send, restart server, postfix nothing, please solve it! At this time is impossible sending and receving email!

7
Functions / CloudFlare
« on: October 22, 2015, 11:44:24 PM »
On Logs of Apache or others system im not see the real ip of user but only IP of CloudFlare, how to enable real Ip from cloudflare?

This not work https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/203656534-How-can-I-set-up-Apache-mod-CloudFlare-

this is the solution ($_SERVER["HTTP_CF_CONNECTING_IP"]) but how to use on webpanel?

8
Functions / Advanced File Manager [Important]
« on: October 21, 2015, 12:05:57 PM »
Advanced File Manager on https://X.X.X.X:2031/fileManager2.php return white page without nothing

Config server:
CPU Model: Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1245 V2 @ 3.40GHz
CPU Details: 8 Core (3392 MHz)
Distro Name: CentOS release 6.7 (Final)
Kernel Version: 2.6.32-573.7.1.el6.x86_64
Platform: x86_64 [Dedicated]

Apache version: Apache/2.2.27
PHP version: 5.5.11 [PHP Switcher]
MySQL version: 5.5.46
FTP version: 1.0.36

9
Postfix / PostFix Bug - Urgent Bug
« on: October 20, 2015, 03:48:07 PM »
I have recently changed IP from my server (CWP Panel) after this operation Postfix accept always authentication like:

MailMessage mail = new MailMessage();
            SmtpClient SmtpServer = new SmtpClient("mail.myserver.com");
            mail.From = new MailAddress("contact@myserver.com", "Service Bug");
            mail.To.Add("contact@myserver.com");
            mail.Subject = "Test Email";
            mail.Body = "Hello?";
            SmtpServer.Port = 25;
            SmtpServer.Credentials = new System.Net.NetworkCredential("email@myserver.com", "anypass");
            SmtpServer.EnableSsl = false;
            SmtpServer.Send(mail);

THIS IS A CRITICAL BUG!

BUT IF USE A 587 PORT THE AUTHENTICATION RESULT FAIL

PLEASE HELP ME!

Pages: [1]