Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - edur

Pages: [1] 2
1
CentOS 7 Problems / HTTPS is working, but HTTP isnt. Why !!???
« on: December 12, 2018, 04:43:41 AM »
Hi

I have a OVH vps with the cwp version 0.9.8.749,

I have only one domain, it was working nice but now (a few days ago) it doesnt work nice.

If I gor to the https://www.domain.com/ it is working, but if I go to the http://www.domain.com/ I see the

"HTTP Test Page powered by CWP | CentOS-WebPanel.com

If you are the website administrator:
You may now add content to the directory /home/USERNAME/public_html. Note that until you do so, people visiting your website will see this page and not your content. To prevent this page from ever being used, delete index.html in /public_html."

How it is possible !!??
I have content in public_html, and the HTTPS work nice.

2
Apache / Apach fails when I add a new domain
« on: August 28, 2018, 04:35:31 AM »
Hi peopel,

I have a lot of domain in my VPS and it was working fine, but now, when I add a new domain it is doesn't work.

And when I try to restart APACHE, it fails.

Code: [Select]
Aug 28 06:27:34 vps525***.ovh.net apachectl[10855]: httpd: Syntax error on line 509 of /usr/local/apache/conf/httpd.conf: Syntax error on line 2399 of /usr/local/apache/conf.d/vhosts.conf: Could not open config directory /usr/local/apache/conf/userdata/jlvalera/guia*******.com: No such file or directory
Aug 28 06:27:34 vps525***.ovh.net systemd[1]: httpd.service: control process exited, code=exited status=1
Aug 28 06:27:34 vps525***.ovh.net systemd[1]: Reload failed for Web server Apache.

( The problem is not the domains, I have test with a lot of diferents domains and APACHE goes down ever). :-\

Any solution?

3

In the new CWP I try to install an AUTOSSL, but I have the error:

Apparently the DNS of your domain does not point to this server

This is wrong, because the domain has a right DNS. Actually the domain loads the webpage but without SSL.

How can I fix it?

4
FTP / ERROR: Connection timed out after 20 seconds of inactivity
« on: May 09, 2018, 11:24:32 PM »
Hi

I am using CWP 7, and when I use the FTP I have this error:

Connection timed out after 20 seconds of inactivity

I think it is about the TLS but I don't know how to fix it.

I want to solve it in the server.  Can you help me?


5
E-Mail / How can I to change the quota in mailbox? It's full
« on: January 13, 2018, 12:13:13 AM »
I don't find how much are the mailbox quota, or how can I change it.
Where is that info?

Please, I have one of my mailbox full and I want more space for the mailbox.

Thanks.

218%?

6

What is it??
What can I do??

I received a lot mails with title "lfd on vps#####.ovh.net: Excessive processes running under user #####" and message

Code: [Select]

Time:          Mon Nov 13 18:10:06 2017 +0100
Account:       #####
Process Count: 12 (Not killed)

Process Information:

User:##### PID:19781 PPID:1642 Run Time:2(secs) Memory:201244(kb) RSS:47496(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19782 PPID:1641 Run Time:2(secs) Memory:199188(kb) RSS:45424(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19783 PPID:1640 Run Time:2(secs) Memory:199200(kb) RSS:45416(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19784 PPID:2247 Run Time:2(secs) Memory:199200(kb) RSS:45412(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19785 PPID:1640 Run Time:2(secs) Memory:196320(kb) RSS:42452(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19786 PPID:2247 Run Time:2(secs) Memory:199200(kb) RSS:45416(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19787 PPID:1642 Run Time:2(secs) Memory:199200(kb) RSS:45416(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19788 PPID:1641 Run Time:1(secs) Memory:198628(kb) RSS:42448(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19797 PPID:2247 Run Time:1(secs) Memory:183340(kb) RSS:29164(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19798 PPID:2247 Run Time:1(secs) Memory:183340(kb) RSS:29168(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19801 PPID:2247 Run Time:0(secs) Memory:178728(kb) RSS:24576(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php
User:##### PID:19802 PPID:2247 Run Time:0(secs) Memory:178800(kb) RSS:24608(kb) exe:/usr/local/bin/php-cgi cmd:/usr/local/bin/php-cgi /home/#####/public_html/index.php


7
MySQL / MySQL version: empty
« on: November 13, 2017, 02:17:46 PM »
It is normal??

The panel doesn't show my mysql version.



And if I go to ssh...

Code: [Select]
[root@vps****** /]# mysql -v
mysql: unknown variable 'max_user_connections=45'

Whats happen?

8
Hi

I have a big error with my website. It is a wordpress with woocommerce, and normally it runs ok, but sometimes it is down and when I go to CWP I read:

Code: [Select]
Warning: [obfuscated](): (HY000/2002): No such file or directory in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0

Warning: [obfuscated](): (HY000/2002): No such file or directory in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0


Trying to start mysql server, please wait!
Try to restart CentOS Web Panel with command: service cwpsrv restart

**Check your MySQL root password in: /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/db_conn.php and /root/.my.cnf

I refresh, and it disappeared and the website is up automatically.  :-\ 

How can I fix it?
Where can I see my mysql log in CW7? I have not the a .error log in /var/lib/mysql

9
DNS / How do I configure an additional ip?
« on: October 15, 2017, 12:59:52 AM »

Hi,

I have a VPS in OVH, with his ip: AAA.AAA.AAA.AAA
That ip is in France, and I want my web looks like a spanish site (to improve my SEO), for this reason I bought an additional geo ip in spain: BBB.BBB.BBB.BBB

How can I configure it for a right use?
I add it with this method: https://docs.ovh.com/gb/en/dedicated/network-ipaliasing/

But now, I dont know what ip I have to use in the field "Shared IP", "nameservers", "hostname" ...   :-\

In my domain provider I have some glue records.

fr1.domain.com  AAA.AAA.AAA.AAA
fr2.domain.com  AAA.AAA.AAA.AAA
es1.domain.com BBB.BBB.BBB.BBB
es2.domain.com BBB.BBB.BBB.BBB
server.domain.com AAA.AAA.AAA.AAA

10

Hi

I have a fresh install of CWP7 in a Centos 7 VPS. I have only a wordpress install there.

Every day my blog is down, the mysql doesn't work. So I go to my centos panel, and I find this message:

"Warning: [obfuscated](): (HY000/2002): Connection refused in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/user/index.php on line 0"

After a few seconds the CWP works again and the wordpress run again.

Whats happen !!??


* In my Chkconfig manager I have only two services: netconsole, network.


11
PHP / I want php7 but the switcher doesn't work
« on: July 07, 2017, 04:40:20 AM »

I use the switchwe,  wait and finally I read:

 PHP Version Switcher task completed, please check the log for more details.

I don't read any error but the PHP is not upgrade.

What is wrong?

This is the final of my log:

Code: [Select]
Configure DONE!
####################
make: *** No targets specified and no makefile found.  Stop.
Make DONE!
####################
make: *** No rule to make target `install'.  Stop.
Make Install DONE!
####################
httpd: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using vps******.ovh.net for ServerName
PHP Rebuild Completed
#########################

12
Informations / Yellow icons in the SERVICES STATUS, why?
« on: November 16, 2016, 02:05:24 AM »
I have this in my panel



Why?  :'(
What does it mean?
Why are they not green?

Thanks

13
Updates / BUG when you upgrade the VPS
« on: August 23, 2016, 05:09:56 AM »
Hi

I have working a CWP in my VPS.
Today, I have upgraded my VPS and the CWP continue working, but the DISK DETAILS of the partition is wrong.

My virtual DISC ( 10 gb ) was full, 99%. Now I have 20gb and this is the info of the partition in CWP:

Code: [Select]

Fdisk info:
Disk /dev/vda: 21.5 GB, 21474836480 bytes
16 heads, 63 sectors/track, 41610 cylinders
Units = cylinders of 1008 * 512 = 516096 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0x000574cf

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/vda1   *           3       20806    10484736   83  Linux

Software RAID:
Personalities :
unused devices:

Filesystem      Size  Used Avail Use% Mounted on
/dev/vda1       9.8G  4.7G  4.7G  50% /
tmpfs           1.9G     0  1.9G   0% /dev/shm

Now, the 50% I think is ok, but the size isn't.

14
MySQL / Reinstalled CWP and now mysql doesn't work
« on: August 13, 2016, 11:25:05 PM »
I have reinstalled the CWP, copy the files, created the database, and import the another database to the new datebases, but now they don't work.

Why?

I have this log:

Code: [Select]
160813 01:19:09 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /var/lib/mysql
160813  1:19:09  InnoDB: Initializing buffer pool, size = 8.0M
160813  1:19:09  InnoDB: Completed initialization of buffer pool
InnoDB: The first specified data file ./ibdata1 did not exist:
InnoDB: a new database to be created!
160813  1:19:09  InnoDB: Setting file ./ibdata1 size to 10 MB
InnoDB: Database physically writes the file full: wait...
160813  1:19:09  InnoDB: Log file ./ib_logfile0 did not exist: new to be created
InnoDB: Setting log file ./ib_logfile0 size to 5 MB
InnoDB: Database physically writes the file full: wait...
160813  1:19:09  InnoDB: Log file ./ib_logfile1 did not exist: new to be created
InnoDB: Setting log file ./ib_logfile1 size to 5 MB
InnoDB: Database physically writes the file full: wait...
InnoDB: Doublewrite buffer not found: creating new
InnoDB: Doublewrite buffer created
InnoDB: Creating foreign key constraint system tables
InnoDB: Foreign key constraint system tables created
160813  1:19:09  InnoDB: Started; log sequence number 0 0
160813  1:19:09 [Note] Event Scheduler: Loaded 0 events
160813  1:19:09 [Note] /usr/libexec/mysqld: ready for connections.
Version: '5.1.73'  socket: '/var/lib/mysql/mysql.sock'  port: 3306  Source distribution
160813  1:19:10 [Note] /usr/libexec/mysqld: Normal shutdown

160813  1:19:10 [Note] Event Scheduler: Purging the queue. 0 events
160813  1:19:10  InnoDB: Starting shutdown...
160813  1:19:15  InnoDB: Shutdown completed; log sequence number 0 44233
160813  1:19:15 [Note] /usr/libexec/mysqld: Shutdown complete

160813 01:19:15 mysqld_safe mysqld from pid file /var/run/mysqld/mysqld.pid ended
160813 01:19:15 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /var/lib/mysql
160813  1:19:15  InnoDB: Initializing buffer pool, size = 8.0M
160813  1:19:15  InnoDB: Completed initialization of buffer pool
160813  1:19:15  InnoDB: Started; log sequence number 0 44233
160813  1:19:16 [Note] Event Scheduler: Loaded 0 events
160813  1:19:16 [Note] /usr/libexec/mysqld: ready for connections.
Version: '5.1.73'  socket: '/var/lib/mysql/mysql.sock'  port: 3306  Source distribution
160813  1:42:11 [Note] /usr/libexec/mysqld: Normal shutdown

160813  1:42:11 [Note] Event Scheduler: Purging the queue. 0 events
160813  1:42:11  InnoDB: Starting shutdown...
160813  1:42:13  InnoDB: Shutdown completed; log sequence number 0 103628
160813  1:42:13 [Note] /usr/libexec/mysqld: Shutdown complete

160813 01:42:13 mysqld_safe mysqld from pid file /var/run/mysqld/mysqld.pid ended
160813 01:42:30 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /var/lib/mysql
160813  1:42:30  InnoDB: Initializing buffer pool, size = 8.0M
160813  1:42:30  InnoDB: Completed initialization of buffer pool
160813  1:42:30  InnoDB: Started; log sequence number 0 103628
160813  1:42:30 [Note] Event Scheduler: Loaded 0 events
160813  1:42:30 [Note] /usr/libexec/mysqld: ready for connections.
Version: '5.1.73'  socket: '/var/lib/mysql/mysql.sock'  port: 3306  Source distribution
160813  7:33:09 [Note] /usr/libexec/mysqld: Normal shutdown

160813  7:33:09 [Note] Event Scheduler: Purging the queue. 0 events
160813  7:33:09  InnoDB: Starting shutdown...
160813  7:33:12  InnoDB: Shutdown completed; log sequence number 0 72426297
160813  7:33:12 [Note] /usr/libexec/mysqld: Shutdown complete

160813 07:33:12 mysqld_safe mysqld from pid file /var/run/mysqld/mysqld.pid ended
160813 07:33:12 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /var/lib/mysql
160813  7:33:12  InnoDB: Initializing buffer pool, size = 64.0M
160813  7:33:12  InnoDB: Completed initialization of buffer pool
160813  7:33:12  InnoDB: Started; log sequence number 0 72426297
160813  7:33:12 [Note] Event Scheduler: Loaded 0 events
160813  7:33:12 [Note] /usr/libexec/mysqld: ready for connections.
Version: '5.1.73'  socket: '/var/lib/mysql/mysql.sock'  port: 3306  Source distribution
160813  7:36:32 [Note] /usr/libexec/mysqld: Normal shutdown

160813  7:36:32 [Note] Event Scheduler: Purging the queue. 0 events
160813  7:36:32  InnoDB: Starting shutdown...
160813  7:36:34  InnoDB: Shutdown completed; log sequence number 0 72426297
160813  7:36:34 [Note] /usr/libexec/mysqld: Shutdown complete

160813 07:36:34 mysqld_safe mysqld from pid file /var/run/mysqld/mysqld.pid ended
160813 07:37:10 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /var/lib/mysql
160813  7:37:10  InnoDB: Initializing buffer pool, size = 64.0M
160813  7:37:10  InnoDB: Completed initialization of buffer pool
160813  7:37:10  InnoDB: Started; log sequence number 0 72426297
160813  7:37:10 [Note] Event Scheduler: Loaded 0 events
160813  7:37:10 [Note] /usr/libexec/mysqld: ready for connections.
Version: '5.1.73'  socket: '/var/lib/mysql/mysql.sock'  port: 3306  Source distribution

15
Installation / CWP down, I am scared
« on: August 10, 2016, 09:35:54 PM »
Good afternoon.

I have a VPS on which I installed CWP. and everything has worked well for months.

Yesterday, I don't know the reason, but the VPS has stopped working.

I have the VPS at OVH, I put the VPS in recue mode, they have tested everything and they say that the problem is the configuration, that the VPS is well.

Do I only have SSH access, I can do now to avoid losing information?  is possible to reinstall CWP without losing all the accounts? I have a lot of things there and I don't know how to find the BUG in my CWP.

Pages: [1] 2