Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - trcosta

Pages: [1]
1
Hi guys!
Solved just rebooting the server.

2
CentOS-WebPanel Bugs / Can't login with new user account in user panel
« on: October 29, 2018, 05:52:09 PM »
Hi.
I am with a problem that started to happen some days ago. When I create a new user account and go to https://my-centos-url:2083 I type user and password and when press login nothing happen. The button changes for waiting and still there.

Someone has any idea on how to start investigating or what can doing this?

3
I can confirm that just changing /var/vmail with user vmail and group mail solved the issue.
 :) ;) ;D

4
I created folder manually inside /var/vmail and change owner to user vmail and group to vmail and everything worked for that account. I am still looking how to fix /var/vmail permission without causing other problems.

5
More info, I created manually the domain folder inside /var/vmail and changed user to vmail and group to mail and now I can login and use the email.

I am looking how to change entire vmail permission without causing other problems.

6
adding more info.
when looking for /var/vmail permission the folder was with some account name "bemestar" but it should be "1061".
looking /etc/passwd I found that users start to be created with code 1018...1019... and 1061 is now some client account created throught cwp panel.

how to fix it?
old users are working because inside /var/vmail the accounts are showing with owner vmail and group mail.

any documentation or fix arount this issue?

7
I think it is +w permission, according to dovecot.log

failed: Permission denied (euid=101(vmail) egid=12(mail) missing +w perm: /var/vmail, dir owned by 1061:1061 mode=0751)

8
Services is showing as ok, but mentioned error still ocurring.


9
Hi.
One problem started today: I can't connect to roundcube.



In /usr/local/cwpsrv/var/services/roundcube/logs/errors

[26-Jul-2018 15:17:12 +0000]: <6dq7unhf> IMAP Error: Login failed for nfe@hmluvas.com.br from 138.204.24.121. AUTHENTICATE PLAIN: * BYE Internal error occurred. Refer to server log for more information. in /usr/local/cwpsrv/var/services/roundcube/program/lib/Roundcube/rcube_imap.php on line 193 (POST /?_task=login&_action=login)


Maybe someone can guide me here, because I do not know where to start...
Thanks!

10
CentOS-WebPanel Bugs / Re: I removed a user account and 502..
« on: July 03, 2018, 05:04:50 PM »
I solved now a similar problem deleting file  /usr/local/cwp/php71/etc/php-fpm.d/users/xxx.conf where xxx is the deleted user.
I am using Centos-Webpanel  Pro, and it have a bug when account is deleted.
After removing the user.conf of deleted user, i ran systemctl start cwp-phpfpm and everything is working now.

Solved..Thanks Jae.. My Panel is running now.. :)

With latest cwp7, This can happen after suspend user

Cause : cwp-phpfpm failed to start
Temporary solution delete file /usr/local/cwp/php71/etc/php-fpm.d/users/suspendenuser.conf

systemctl start cwp-phpfpm

will bring your wonderfull cwp running again..

11
CentOS-WebPanel Bugs / Re: API Problem when creating account
« on: July 02, 2018, 04:50:24 PM »
It is ok, solved.
Thanks.

12
CentOS-WebPanel Bugs / Re: API Problem when creating account
« on: July 02, 2018, 02:35:36 AM »
I will try tomorrow and post results here  :)

13
CentOS-WebPanel Bugs / Re: API Problem when creating account
« on: June 30, 2018, 12:21:22 PM »
I just changed the key below...
The user is in /etc/passwd after run the code, even with error messages shown in figure. I can connect to ftp using the user, but the user is not listed in cwp accounts in "list accounts".

<?php
$data = array(
"key" => 'mykey',
"action"=>'add',
"domain"=>'valiati5.com.br',
"user"=>'valiati5',
"pass"=>'32165487Ds821',
"email"=>'daniels@valiati5.com.br',
"package"=>'default',
"inode"=>0,
"limit_nproc"=>40,
"limit_nofile"=>100,
"server_ips"=>'177.53.142.39'
);

$url = "https://177.53.142.39:2304/v1/account";
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_CUSTOMREQUEST, "POST");

curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, 0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, 0);

curl_setopt ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, http_build_query($data));
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POST, 1);
$response = curl_exec($ch);
curl_close($ch);


echo '<pre>';
print_r($response);
echo '</pre>';

14
CentOS-WebPanel Bugs / Re: API Problem when creating account
« on: June 30, 2018, 11:11:02 AM »
Sorry, the image did not appeear.

Here is the image with the error:

15
CentOS-WebPanel Bugs / API Problem when creating account
« on: June 29, 2018, 05:35:34 PM »
When I try to add acount via api I get mysql errors.


Pages: [1]