Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - cyfocus

Pages: [1] 2 3
1
Suggestions / Re: fail2ban
« on: April 09, 2018, 10:38:10 PM »

2
I posted the link above

3
I fix it.  I have to disable both Firewall from the Origin server and Destination server

4
I followed the instruction of the CWP Migration but it didn't work http://wiki.centos-webpanel.com/cwp-to-cwp-account-migration

I see
Quote
"Transfer in progress ...!"
but no movement from origin server to new server.   

I looked at the transfer log and it state
Quote
2018-04-08 02:54:38 Verifying...!
2018-04-08 02:54:38 Initial process



5
Suggestions / fail2ban
« on: March 23, 2018, 10:03:25 PM »
Hi,

Can we add Fail2ban to install automatically during installation?  or perhaps a module to enable/disable under Security Menu.

Fail2ban is a good addition to security.

Thanks,
Jess

6
Quote
[root@ns544382 lib]# Starting mysqld (via systemctl):  Job for mariadb.service failed because the control process exited with error code. See "systemctl status mariadb.service" and "journalctl -xe" for details.
-bash: syntax error near unexpected token `('
[root@ns544382 lib]#                                                            [FAILED]
-bash: [FAILED]: command not found
[root@ns544382 lib]# systemctl status mariadb.service
● mariadb.service - MariaDB 10.1.31 database server
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/mariadb.service; enabled; vendor preset: disabled)
  Drop-In: /etc/systemd/system/mariadb.service.d
           └─migrated-from-my.cnf-settings.conf
   Active: activating (start-pre) since Sun 2018-02-11 19:28:28 EST; 3ms ago
     Docs: man:mysqld(8)
           https://mariadb.com/kb/en/library/systemd/
  Process: 10715 ExecStartPost=/bin/sh -c systemctl unset-environment _WSREP_START_POSITION (code=exited, status=0/SUCCESS)
  Process: 10946 ExecStart=/usr/sbin/mysqld $MYSQLD_OPTS $_WSREP_NEW_CLUSTER $_WSREP_START_POSITION (code=exited, status=1/FAILURE)
  Process: 10934 ExecStartPre=/bin/sh -c [ ! -e /usr/bin/galera_recovery ] && VAR= ||   VAR=`/usr/bin/galera_recovery`; [ $? -eq 0 ]   && systemctl set-environment _WSREP_START_POSITION=$VAR || exit 1 (code=exited, status=0/SUCCESS)
 Main PID: 10946 (code=exited, status=1/FAILURE);         : 10957 ((sh))
   CGroup: /system.slice/mariadb.service
           └─control
             └─10957 (sh)

Feb 11 19:28:28 ns544382 systemd[1]: Starting MariaDB 10.1.31 database server...
Hint: Some lines were ellipsized, use -l to show in full.

7
when starting mysql:

Quote
Starting mysqld (via systemctl):  Job for mariadb.service failed because the control process exited with error code. See "systemctl status mariadb.service" and "journalctl -xe" for details.
                                                           [FAILED]

8
I've followed this instructions and my server is a messed and I don't know how to put it back.  Here's the error below:

Quote
Warning: mysqli_connect(): (HY000/1049): Unknown database 'root_cwp' in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/functions.php on line 0

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'postfix'@'localhost' (using password: YES) in /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/functions.php on line 0

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'postfix'@'localhost' (using password: YES) in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1049): Unknown database 'root_cwp' in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0


Trying to start mysql server, please wait!
Try to restart CentOS Web Panel with command: sh /scripts/restart_cwpsrv

**Check your MySQL root password in: /usr/local/cwpsrv/htdocs/resources/admin/include/db_conn.php and /root/.my.cnf


Warning: mysqli_error() expects exactly 1 parameter, 0 given in /usr/local/cwpsrv/htdocs/admin/admin/index.php on line 0
Could not connect:

9
Installation / Root Partitions /Dev/Root
« on: February 03, 2018, 11:07:50 PM »
Before installing OS and Centos Web Panel, make sure the Root Partition is at 500 gig.  Otherwise, you will run out of space /Dev/Root.  This is the mistake I did when partitioning the root.   Server's default is 20 gig.   I went to 100 gig and still run into issues.

If you run out of space at /Dev/Root.  Do the following
  • Disable Backups and delete all backups
  • Delete Nginx Log

10
How to / Wordpress Multisite Subdomains
« on: December 05, 2015, 05:51:30 PM »
Anyone here successfully created Wordpress Multisite Subdomains?  I'm able to do Subdirectories but not Subdomains.

11
Postfix / Re: SMTP Error: Could not connect to SMTP host. (SOLVED)
« on: November 21, 2015, 03:56:32 PM »
Wordpress SMTP will work on PHP 5.4 (default) or PHP 5.5.   If you switched it to PHP 5.6 or PHP 7.x, Wordpress' SMTP or phpmail may not work.   You have to have your own external mail server SMTP to make it work such as Google SMTP or CyFocus email http://shop.cyfocus.net/email/email-hosting.aspx?ci=12940&prog_id=cyfocus :)

12
Postfix / SMTP Error: Could not connect to SMTP host.
« on: November 20, 2015, 08:28:30 PM »
I'm running Wordpress and the mail doesn't work.  I installed Configure SMTP plugin to wordpress and I had error.

Quote
SMTP Error: Could not connect to SMTP host.

SMTP Host:  Localhost
Port: 25.   

I tried Port 587 and 2525, it didn't work.
I checked the postfix and dovecot and they are running.  I also send email via server and it work.   
I disabled Firewall and it still didn't work.

NOTE: I solved this temporarily by using external SMTP such as smtp.google.com, my own smtp server and https://sendgrid.com/

any help is greatly appreciate.



13
PHP / Re: PHP selector - PHP 7
« on: November 20, 2015, 08:12:52 PM »
I made it work.  You have to install dependencies first at PHP switcher *New.    Once it's green.   Then you can go to PHP switcher.  You have to click PHP-IMAP. 

14
CentOS 6 Problems / Re: Postfix Mail Queue: 27729
« on: November 16, 2015, 04:54:24 PM »
This is probably a Misconfigured Hostname.   This happens to me.  I  have to reinstall Centos and CWP to fix mine.

15
CentOS 6 Problems / Re: SELinux + Nginx on port 82 = FAIL
« on: November 16, 2015, 04:52:10 PM »
Try changing SElinux to permissive

and report back.

Pages: [1] 2 3