Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pelthogr

Pages: [1]
1
CentOS 7 Problems / cgconfig not start if CPU limit
« on: June 20, 2019, 10:28:08 AM »
Hello
I install cgconfig but not start if I select Enable limit for CPU

if I select memory and disk limit works.

When Memory and Disk limits are enable

systemctl status cgconfig.service

Code: [Select]
Redirecting to /bin/systemctl status cgconfig.service
* cgconfig.service - Control Group configuration service
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/cgconfig.service; enabled; vendor preset: disabled)
   Active: active (exited) since Thu 2019-06-20 10:16:54 UTC; 29s ago
  Process: 29573 ExecStop=/usr/sbin/cgclear -l /etc/cgconfig.conf -L /etc/cgconfig.d -e (code=exited, status=4)
  Process: 32237 ExecStart=/usr/sbin/cgconfigparser -l /etc/cgconfig.conf -L /etc/cgconfig.d -s 1664 (code=exited, status=0/SUCCESS)
 Main PID: 32237 (code=exited, status=0/SUCCESS)
   CGroup: /system.slice/cgconfig.service

journalctl -xe
Code: [Select]
Error: failed to send netlink message (mcast ctl op): Connection refused


if I select memory and disk limit works.

When CPU limits is enable

systemctl status cgconfig.service

Code: [Select]
Redirecting to /bin/systemctl status cgconfig.service
* cgconfig.service - Control Group configuration service
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/cgconfig.service; enabled; vendor preset: disabled)
   Active: active (exited) since Thu 2019-06-20 10:16:54 UTC; 29s ago
  Process: 29573 ExecStop=/usr/sbin/cgclear -l /etc/cgconfig.conf -L /etc/cgconfig.d -e (code=exited, status=4)
  Process: 32237 ExecStart=/usr/sbin/cgconfigparser -l /etc/cgconfig.conf -L /etc/cgconfig.d -s 1664 (code=exited, status=0/SUCCESS)
 Main PID: 32237 (code=exited, status=0/SUCCESS)
   CGroup: /system.slice/cgconfig.service


journalctl -xe

Code: [Select]
Redirecting to /bin/systemctl status cgconfig.service
* cgconfig.service - Control Group configuration service
   Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/cgconfig.service; enabled; vendor preset: disabled)
   Active: failed (Result: exit-code) since Thu 2019-06-20 10:21:46 UTC; 11s ago
  Process: 32745 ExecStop=/usr/sbin/cgclear -l /etc/cgconfig.conf -L /etc/cgconfig.d -e (code=exited, status=4)
  Process: 32748 ExecStart=/usr/sbin/cgconfigparser -l /etc/cgconfig.conf -L /etc/cgconfig.d -s 1664 (code=exited, status=101)
 Main PID: 32748 (code=exited, status=101)

Jun 20 10:21:46 server systemd[1]: Unit cgconfig.service entered failed state.
Jun 20 10:21:46 server cgconfigparser[32748]: /usr/sbin/cgconfigparser; error loading /etc/cgconfig.conf: Cgroup mount...ailed
Jun 20 10:21:46 server cgconfigparser[32748]: /usr/sbin/cgconfigparser; error loading /etc/cgconfig.d/user-fabric16.co...unted
Jun 20 10:21:46 server cgconfigparser[32748]: Error: cannot mount cpu to /cgroup/cpu: Invalid argument
Jun 20 10:21:46 server systemd[1]: cgconfig.service failed.
Jun 20 10:21:46 server systemd[1]: Starting Control Group configuration service...
Jun 20 10:21:46 server systemd[1]: cgconfig.service: main process exited, code=exited, status=101/n/a
Jun 20 10:21:46 server systemd[1]: Failed to start Control Group configuration service.
Jun 20 10:21:46 server systemd[1]: Unit cgconfig.service entered failed state.
Jun 20 10:21:46 server systemd[1]: cgconfig.service failed.
Hint: Some lines were ellipsized, use -l to show in full.

Also I notice if uninstall cgconfig uninstall bind too !


Regards,

2
DNS / Slave DNS Manager
« on: June 19, 2019, 09:01:52 PM »
I notice there is menu to setup DNS > Slave DNS Manager, but how I can setup this ?

It ask for API KEY, SECRET KEY and BASE URL ?

There is any guide ?

http://tinyurl.com/yybm6oer
http://tinyurl.com/y5farrd8

3
Apache / Apache entered failed state
« on: June 11, 2019, 12:29:21 PM »
Suddenly Apache enters to failed state.
I search in error logs but I cannot see any reason why
if I start it manual then start it OK but after some hours or day again entered to failed

4
E-Mail / Forward exist email account address
« on: May 30, 2019, 10:49:45 AM »
I have create a main address info@mydomain.com and I setup outlook. I want also this address forward to other email (gmail).

I made the following tests:

a)
1. create the mail account info@mydomain.com
2. I set up forwarder for info@mydomain.com to my gmail account

if I sent mail to info@mydomain.com I receive mail in gmail but not in inbox.

b)
1. I set up forwarder for info@mydomain.com to my gmail account
2. create the mail account info@mydomain.com

if I sent mail to info@mydomain.com I receive mail in inbox but not in gmail.

so postfix ignore the first rule always.

Till now I used cpanel and this setup works correctly

Thanks

5
SSL / Re: NGINX problem with hostname SSL
« on: May 03, 2019, 08:43:45 PM »
I fount solution thanks to this
https://www.mysterydata.com/how-to-enable-http-2-on-cwp7-centos-web-panel/

from here /etc/nginx/conf.d/vhosts/
I copy mydomain.com.conf mydomain.com.ssl.conf and I renamed them to hostname.mydomain.com.conf and hostname.mydomain.com.ssl.conf

I edit the renamed files
replace
the server_name to hostname.mydomain.com
the certificates to point at hostname.mydomain.com.cert / hostname.mydomain.com.key
and the paths for root folder /home/pelthoc1/public_html to /usr/local/apache/htdocs

6
SSL / NGINX problem with hostname SSL
« on: May 03, 2019, 08:02:58 PM »
I setup SSL for the hostname of myserver.
when I visit hostname.mydomain.com I receive NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID if I view the details of the certificate I see is certificate from mydomain.com not for hostname.mydomain.com

if I rebuild the webserver and use Apache only and visit hostname.mydomain.com everything works fine.

any suggestions why this happens?

Pages: [1]