Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - seco

Pages: [1]
1
SSL / Re: Transfer from Letsencrypt Manager to SSL Cert Manager
« on: October 01, 2017, 06:41:07 PM »
please tell me if I'm right or not.
Should I go to SSL Cert Manager and choose auto SSL and click install SSL and that's enough?

2
SSL / Re: Transfer from Letsencrypt Manager to SSL Cert Manager
« on: August 30, 2017, 12:38:54 PM »
I'm sorry I didn't get the point.
If I go to SSL Cert Manager and choose auto SSL and click install SSL does this will be enough?

3
SSL / Transfer from Letsencrypt Manager to SSL Cert Manager
« on: August 25, 2017, 12:53:57 PM »
Hi
I need a little help
I've already installed Letsencrypt Manager before and it was renewing automatically.
Now I can see it's no longer used and I should use SSL Cert Manager.
My question now.

If I go to SSL Cert Manager and choose auto SSL and click install SSL does this will be Ok? or I have to do something else?
Is this way using Letsencrypt certificates too?

Thanks in advance.

4
Nop !!

5
Nobody is answering here

6
sorry how to uninstall LE manager?

7
Hi
My SSL certificate was renewed automatically, now I have 6 days remaining and still, it did not auto-renewed.
I checked the Letsencrypt Manager, I found this message NOT IN USE ANYMORE, PLEASE USE c and AutoSSL
I went to the SSL Cert Manager and found nothing regarding the auto renew !!
I think I will force renew this time, but what about the next times?
how to auto renew the certificate one month before expired?
Thank in advance.

8
E-Mail / Re: send and receive 100% BUT roundcube not opening
« on: February 17, 2017, 12:52:47 PM »
nobody on this forum

9
E-Mail / send and receive 100% BUT roundcube not opening
« on: February 09, 2017, 09:23:43 AM »
Hello
I'm sending and receiving emails with no problems 100% ok BUT
Today I try to open RoundCube it keeps loading then gives error message says

invalid request no data was saved
I'm using centOS 7
what is te problem? or how i can see the log of RoundCube to figure out the problem?
Thanks in advance.

10
SSL / install letsencrypt on cwp itself
« on: January 27, 2017, 07:55:43 AM »
i've installed letsencrypt on domains successfully and it is very easy really on cwp

just wondering if i can install it on cwp itself which im accessing it as ip not a domain
thanks

11
Apache / Re: error while uploading a file using file manager
« on: January 27, 2017, 07:06:21 AM »
i adjust client_max_body_size and restart the server and still the same
even i completely remove nginx and still the same error !!

but i tried something
i tried to upload a file by a normal php upload script from my website and it is very big it uploaded successfully
i think this error in the configuration of teh cwp file manager

12
Apache / Re: error while uploading a file using file manager
« on: January 26, 2017, 03:52:14 PM »
i restart the whole server not just apache and still the cwp file manager not able to upload 7MB file !!

13
Apache / Re: error while uploading a file using file manager
« on: January 26, 2017, 03:21:22 PM »
what value exactly in php you mean to modify
i already modify
post_max_size
and
upload_max_size
in php.ini

14
Apache / error while uploading a file using file manager
« on: January 26, 2017, 03:00:20 PM »
Hello
i just install cwp on centos 7 and im trying to upload a 7MB file using simple file manager
it gives me this error

Code: [Select]
413 Request Entity Too Large
nginx

i search google for that and found that have to set client_max_body_size to higher value and php max_post size
and upload_max_size and also
i set all this nothing worked ans still the same error
i even change the server from apache+nginx proxy to varnish and still shows the same error !!

how to solve this?
thanks in advance.

15
i try to change hostname in order to be able to send mails and i found this error


i goto edit zone records for that domain and try to add A record

server     86400     IN     A     mydomain.com.

it gives me error says bad dotted quad

i remove the ending dot to be like this

server     86400     IN     A     mydomain.com.

still the same error which says bad dotted quad

i put instead of my domain the ip address it solves the bad dotted quad BUT
still the change hostname page shows the same error on the above image !!

what to do to set my hostname and make postfix send mails

thanks in advance.


Pages: [1]