Author Topic: User panel not detecting previously installed scripts or backup  (Read 1677 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
User panel not detecting previously installed scripts or backup
« on: September 12, 2019, 09:44:53 AM »
Hello,
I installed Softaculous at the end of august on my server, I activated the premium license trial (still active) and I imported 6 wordpress website on 6 different users.
Everything was fine, until a couple of days ago when I notice that, on the user panel, the installation list was empty and the backup list was empty too (although the compressed tar.gx files are still physically present in the backup folder).

Maybe some update broke the compatibility between CWP and Softaculous?

Thanks for your help.

Offline
*
Re: User panel not detecting previously installed scripts or backup
« Reply #1 on: September 12, 2019, 01:59:52 PM »
Hi,

Same problem since CWP7 0.9.8.886 release....

Offline
*
Re: User panel not detecting previously installed scripts or backup
« Reply #2 on: September 12, 2019, 04:14:14 PM »
Same problem here i have 2 different VPS servers and both have same issues, previously installed apps not showing in user account even if i want to install a new app, where it says choose domain i can not select a domain, the domain list is also empty.
i have tried to uninstall and install Softaculous even rebuild webservers. but in CWP root in Softaculous i can see the number of installed apps and infos are there.

Offline
*
Re: User panel not detecting previously installed scripts or backup
« Reply #3 on: September 16, 2019, 12:33:23 PM »
Now it works again, thanks