Author Topic: Auto install Letsencrypt broke everything!!  (Read 1283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Auto install Letsencrypt broke everything!!
« on: May 11, 2017, 07:20:22 PM »
So I installed it and now I can't load any webpages on any domains so I uninstalled it and still nothing. going to pages I know exist just create a 404 error and no subdomains are working.

Anyone have any ideas how to save everything?

Cheers.

Offline
*
Re: Auto install Letsencrypt broke everything!!
« Reply #1 on: May 12, 2017, 09:06:32 AM »
try checking apache status and apache error_log
AntiDDoS Protection (web + mail)
http://centos-webpanel.com/website-ddos-protection-proxy

Join our Development Team and get paid !
http://centos-webpanel.com/develope-modules-for-cwp


Services Monitoring & RBL Monitoring
http://centos-webpanel.com/services-monitor


Do you need Fast and FREE Support included for your CWP linux server?
http://centos-webpanel.com/noc-partner-list
Installation Instructions
http://centos-webpanel.com/installation-instructions
Get Fast Support Here
http://centos-webpanel.com/support-services

Offline
*
Re: Auto install Letsencrypt broke everything!!
« Reply #2 on: May 12, 2017, 11:44:53 PM »
Everything broke, Apache won't start I can't log into CWP. Nothing.

I've just done a fresh install of the latest version of CWP and am instead using SSL vHost Manager with the AutoSSL. I think I've installed the certificate correctly but there is now the error:

SSL Listen Port 443 Check
Looks like your port 443 is NOT enabled in apache/httpd configuration!

I've tried everything I know to get port 443 to listen and be enabled but can't seem to figure it out. Any ideas what I might have forgotten? Thanks.

Offline
**
Re: Auto install Letsencrypt broke everything!!
« Reply #3 on: May 13, 2017, 02:53:10 AM »
Did you rebuild Apache + vHosts?
Web Design, Development & VPS Hosting
https://6sense.com.au

Offline
*
Re: Auto install Letsencrypt broke everything!!
« Reply #4 on: May 13, 2017, 08:43:11 AM »
Silly me, I rebuilt vhosts but not Apache. That's sorted it out. Thanks.

Don't suppose you know anything about files in /var/www/html do you?

http://forum.centos-webpanel.com/centos-configuration/varwwwhtml-redirects/msg11817/#msg11817

Thanks.

Offline
*
Re: Auto install Letsencrypt broke everything!!
« Reply #5 on: June 19, 2017, 06:59:29 PM »
I can't access CWP with port 2030 but I can access my website.
 I don't know how to rebuild apache and vhosts from SSH

I can't start cwpsrv.service

Offline
*
Re: Auto install Letsencrypt broke everything!!
« Reply #6 on: June 20, 2017, 12:16:33 PM »
SOLUTION FOR ME

1.Reinstalled CWP on top of the existing one

(All your files for domain will be preserved,only CWP will reinstall)

(using root)

Code: [Select]
cd /usr/local/src
wget http://centos-webpanel.com/cwp-el7-latest
sh cwp-el7-latest

reboot after

2.Apache Settings -> SSL Cert Manager

Delete every ssl that you have available(listed down)

3.Reboot system (should be able to login to CWP after that)

OPTIONAL FOR SSL

4.Apache Settings -> LetsEncrypt Manager

Make sure that port 443 is available for listen (find a tutorial)

Click Install LetsEncrypt
Fill out  Install Letsencrypt for Account/Main Domain
Click Install

Reboot


That should be it