Author Topic: AutoSSL Renew of LetsEncrypt: "A certificate for this domain already exists"  (Read 1776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Hi all,

Sorry if this has already been answered, I searched through many posts, but couldn't find a resolution to this particular issue.

Issue: I tried to "Renew" my LE SSL, it said it successfully updated, but it did not (site still had expired SSL).

Steps taken:
  • I deleted the LE certs from the Module SSL Certificate page
  • Tried to use AutoSSL to add new LE SSL, it responded "A certificate for this domain already exists"
  •   Tried renaming / remove the .pem files from the LE directory, caused Apache to fail to load.
  •   Searched this forum and others for an answer  :-\

Any help that could be provided would be very useful

« Last Edit: May 23, 2018, 07:50:19 PM by cali_sushi »

Offline
***
Lets encrypt has been removed from the CWP gui.  No one gave us any notice.  Now what are we supposed to do?

Offline
*
After removing your ssl, the name of your domain appears here

/usr/local/apache/conf.d/vhosts-ssl.conf

Offline
***
I am facing the same error upon installing new LE SSL for a domain.

Offline
*
your server is in nginx?

Offline
***
your server is in nginx?


Apache. Contact CWP team is denying the fact and refused to help in this regard. :(

Offline
*
Hey guys. just wanted to share. i just got it to work just now.

here is what i do:

  • go to AutoSSL (FREE) tab
  • select the desired username
  • then you see the error right? keep calm. and inspect element on the select input and edit as html
  • you will now edit the html using your domain name in the value of the select
  • then inspect element on the button as well. remove class disabled and remove attribute disabled="disabled" using your inspect element edit as html

so, pretty much working actually. its just a minor bug on the ajax of the cwp panel. LE itself works.

inspect element. edit the html directly like this:


for the button. remove the disabled attribute and class


yeah. i do this and the ssl installed perfectly.

hope this helps!  ;)

DISCLAIMER: this is for domain without any ssl only
« Last Edit: May 24, 2018, 04:19:35 PM by hamizulfaiz »

Offline
*
Update CWP and try again, I think everything is resolved

Offline
*
you can report all issues at cwp contact so this issues could be investigated by cwp developers
http://centos-webpanel.com/contact
VPS & Dedicated server provider with included FREE Managed support for CWP.
http://www.studio4host.com/

*** Don't allow that your server or website is down, choose hosting provider with included expert managed support for your CWP.

Offline
***
Same problem her, when removing cert from

http://forum.centos-webpanel.com/ssl/how-to-install-multiple-ssl-certificates-on-shared-ip:

/etc/pki/tls/certs/yourdomain.tld.csr (generate with SSL generator)
/etc/pki/tls/private/yourdomain.tld.key (generate with SSL generator)
/etc/pki/tls/certs/yourdomain.tld.crt (by your SSL dealer, the web server certificate inside, you adapt)
/etc/pki/tls/certs/yourdomain.tld.bundle (by your SSL dealer, the CA intermediate inside, you adapt)
a symbolic link /etc/pki/tls/certs/yourdomain.tld.cert pointing on yourdomai.tld.crt

I cant remove it, get the error and  I cant install the cert once again, it stores some were else some info....

Offline
*
Valid that the name of the domain is not in this file
Code: [Select]

/usr/local/apache/conf.d/vhosts-ssl.conf


Offline
*
Hey guys. just wanted to share. i just got it to work just now.

here is what i do:

  • go to AutoSSL (FREE) tab
  • select the desired username
  • then you see the error right? keep calm. and inspect element on the select input and edit as html
  • you will now edit the html using your domain name in the value of the select
  • then inspect element on the button as well. remove class disabled and remove attribute disabled="disabled" using your inspect element edit as html

so, pretty much working actually. its just a minor bug on the ajax of the cwp panel. LE itself works.

inspect element. edit the html directly like this:


for the button. remove the disabled attribute and class


yeah. i do this and the ssl installed perfectly.

hope this helps!  ;)

DISCLAIMER: this is for domain without any ssl only

Thanks