Author Topic: CWP 0.9.8.847 - User Login 404  (Read 977 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
CWP 0.9.8.847 - User Login 404
« on: July 06, 2019, 06:38:47 PM »
Hello,

The issue that I described earlier is still active on 0.9.8.847. :/

I'm on 0.9.8.845 and still getting the 404 error on user login (this applies to all accounts). Tried to update manually from SSH multiple times, even a reinstall. Upon further investigation it all looks to be pointing at some error in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/index.php. This file is encrypted so one cant check it easily to figure out what is wrong.

"Undefined index: GOOGLEFA in /usr/local/cwpsrv/var/services/users/index.php on line 0"

See full PasteBin here: https://pastebin.com/yMDs88DF


Offline
*
Re: CWP 0.9.8.847 - User Login 404
« Reply #1 on: July 07, 2019, 06:17:14 AM »
You can not enter the user panel? What is the message that appears on the screen?

Offline
*
Re: CWP 0.9.8.847 - User Login 404
« Reply #2 on: July 07, 2019, 08:48:21 AM »
You can not enter the user panel? What is the message that appears on the screen?

"404 Not Found" with any user when logging in from User Control Panel. Same symptoms as experienced by a recent update. Title changes to "/{"f2a":false,"posts":"//cwp_3b********//****//"}"

Offline
*
Re: CWP 0.9.8.847 - User Login 404
« Reply #3 on: July 07, 2019, 09:29:23 AM »
Please contact support to review your case!

Offline
*
Re: CWP 0.9.8.847 - User Login 404
« Reply #4 on: July 07, 2019, 10:53:02 PM »
I am having the exact same issue. Version 0.9.8.847.  Is a fix in the works for this?

Offline
*
Re: CWP 0.9.8.847 - User Login 404
« Reply #5 on: July 08, 2019, 01:49:27 AM »
So after trying everything I could think of, the last thing I tried was to set the theme back to the original cwp theme.  When I did this, I was then able to access the user panel.

Not sure why this is the case as I only changed text and a couple images.  Thought I would share.

Currently my issue is resolved (with the exception of using a custom template which I will look into further).

Offline
*
Re: CWP 0.9.8.847 - User Login 404
« Reply #6 on: July 08, 2019, 05:53:36 AM »
So after trying everything I could think of, the last thing I tried was to set the theme back to the original cwp theme.  When I did this, I was then able to access the user panel.

Not sure why this is the case as I only changed text and a couple images.  Thought I would share.

Currently my issue is resolved (with the exception of using a custom template which I will look into further).

Thank you! I had the exact same type of modifications (text and few images) so it didn't even come to my mind to try the default theme. Upon switching to the default theme, everything works as normal.